Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Μαρτίου 2024

Aντί να ψηφίζουν ψηφοφόροι, ψήφιζαν …οι ταυτότητες!

Βαρέθηκαν να περιμένουν και μην βλέποντας ψηφοφόρους, αποφάσισαν να αναλάβουν δράση! Έτσι οι υπεύθυνοι σε εκλογικό τμήμα του  νομού μας, αποφάσισαν να το σώσουν…

Είχε περάσει το μεσημέρι και δεν είχαν εμφανιστεί ούτε  30 άτομα στο πάλαι ποτέ προπύργιο του κόμματος. Tέτοια ντροπή πώς να την άντεχαν;  Άλλωστε οι οδηγίες από το κόμμα ήταν σαφείς:  «σηκώστε και τους πεθαμένους, πάση θυσία πρέπει να πιάσουμε τον στόχο πανελλαδικά».

Eπιστρατεύτηκαν λοιπόν  οι πιο ένθερμοι οπαδοί με αυτοκίνητα και μαζεύανε τις ταυτότητες απ’ τα γερόντια κι αφού χρησιμοποιούσαν τα στοιχεία, τις επιστρέφανε πάλι πίσω στους ηλικιωμένους κατόχους.

Έτσι πρόσκαιρα πιστεύουν ότι γλύτωσαν τον διασυρμό. Είμαστε δα περίεργοι τι θα σοφιστούν στις εθνικές εκλογές, εκεί που δεν χωράνε μαγειρέματα και πλαστές αλήθειες. Κουράγιο αδέρφια του ΠΑΣΟΚ, για εμάς χρόνια τώρα αυτά τα ποσοστά ήταν τα φυσιολογικά. Συνηθίζεται, δεν είναι δα και τόσο τραγικό.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΠΙΡΕΑΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.( ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΕ ΚΑΛΑΜΟ ΚΑΣΤΟ ΚΑΡΥΑ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΑΖΙ )ΕΚΕΙ ΦΕΝΕΤΕ ΕΧΕΙ ΦΘΗΝΗ ΒΕΝΖΙΝΑ ,ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΦΟΡΟΙ ,ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΠΙΚΑΝ ,ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΙΚΑΝ,ΚΛΠ.ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ .ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ .ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights