Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Ιανουαρίου 2021

Tην Κυριακή ο ιός έχει “ρεπό”

Δεν εξηγείται διαφορετικά η νέα απόφαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μεγανησίου που καλεί τα παιδιά σε … χορό! Ο  ιός φαίνεται εκτός κι από αργίες, έχει και ωράριο, αφού δουλεύει από τις 8:30 πμ έως τις 1:οο μμ, άρα στις απογευματινές εξορμήσεις τους οι μικροί Μεγανησιώτες παίζουν ανέμελα στούς δρόμους και τις παιδικές χαρές.

Φαίνεται δε, να προτιμάει και μέρος , κάτω απ’ τα θρανία στο σχολείο, γιατί και στο φέρι-μποτ που χρησιμοποιούν οι μικροί τις πρωινές ώρες δεν συχνάζει γιατί κάνει πολύ θόρυβο.

Η νέα ανακοίνωση- θαύμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων:

Τώρα μάθαμε ,o ιός δεν ξέρει και χορό! Έχουμε μια απορία που θα  μας λυθεί σύντομα,  αλλά , εάν ξέρει κανείς, ας μας διαφωτίσει ( οι επιστήμονες ιατροί εξαιρούνται):  οι ιοί,  Σινεμά βλέπουν;

0 Shares

Σχετικά άρθρα

EKTAKTH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ: «TO ΛΑΘΟΣ» (του Λευτέρη Π. Κατωπόδη) – “Οι δε δύο πρωταγωνιστές, έστω και την τελευταία στιγμή, θα πρέπει να ενεργήσουν ώστε να μην πραγματοποιηθεί η έκτακτη συνεδρίαση της 7ης Ιουλίου”

Διαβάζοντας την ανακοίνωση για την έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το Σάββατο 7 Ιουλίου, με μοναδικό μάλιστα θέμα τις δηλώσεις […]

4 Σχόλια

  1. Πληροφορίες θέλουν νέο κρούσμα ίωσης σε παιδί γονέα που ακολούθησε την συμβουλή του Συλλόγου,παρακαλέστε τον γονέα να ενημερώσει το blog για τις νέα πιάτσα που συχνάζει για να ενημερωθούμε κι οι άλλοι.Δυστυχώς δεν μπορώ ν αποκαλύψω περισσότερα, εκτός εάν τη Δευτέρα το δώ στο σχολείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *