Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Ιανουαρίου 2022

Το meganisinews αποχαιρετά έναν bloger

Η λειτουργία του παρόντος ιστολογίου αναστέλλεται οριστικά  alkimosarchive.wordpress.com

Ευχαριστώ όλους εσάς τους φίλους και τις φίλες που με στηρίξατε τα τέσσερα αυτά χρόνια διαδικτυακής παρουσίας, με τα σχόλιά σας και τις παροτρύνσεις σας. Ευχαριστώ και όλους τους αναγνώστες που συμπορεύτηκαν μαζί μου σιωπηλά.

Ελπίζω να συνέβαλα κατά κάποιο τρόπο στην αποκάλυψη της αλήθειας, διότι αυτός ήταν ο μοναδικός μου σκοπός, και να βοήθησα να ξεσκεπαστεί εν μέρει η απάτη και να γκρεμιστούν τα …«είδωλα».

Είναι γεγονός πως ζούμε σε πολύ δύσκολες μέρες και προσωπικά πιστεύω πως τα πράγματα θα σφίξουν ακόμη περισσότερο, γι αυτό συστήνω για μια ακόμη φορά: Διανοητική συσπείρωση και επανεκτίμηση των παραδοσιακών αξιών, όπως είναι η νομιμότητα, η φιλία και η οικογένεια.

Ο παρωχημένος ψευδεπίγραφος “εκσυγχρονισμός” διέλυσε τα πάντα γύρω μας και ο καθένας θα πρέπει να ψάξει τώρα πολύ προσεκτικά και συστηματικά για να επανακτήσει αυτές τις χαμένες αξίες, που είναι οι ίδιες που μας επέτρεψαν να επιβιώσουμε ως λαός για χιλιετηρίδες.

Προσωπικά πρόκειται να διαθέσω στο εξής τον ελεύθερο χρόνο μου σε έργα κοινωφελούς δράσης, αλλά χωρίς οποιαδήποτε δημοσιοποίηση.

Εύχομαι σε όλους, εγκάρδια …

…καλό κατευόδιο στο μέλλον!!!

Άλκιμος

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Λευκάδα: Οριστικοποιήθηκε το πλαίσιο του προγράμματος ενίσχυσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι μετά από συμφωνία του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων με τις Περιφέρειες, οριστικοποιήθηκε […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *