Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Ιουλίου 2019

Ανακοίνωση- Ευχαριστήριο της κ. Εύας Λιβιτσάνη

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους για τη θέση της προέδρου στις πρώτες εκλογές του Επαγγελματικού και Εμπορικού Συλλόγου του δήμου Μεγανησίου. Προσκαλώ και παρακαλώ όλους τους επαγγελματίες του νησιού να εγγραφούν το ταχύτερο στο νεόκοπο συνδικαλιστικό όργανό μας. Το Δ.Σ. του Επαγγελματικού και Εμπορικού Συλλόγου Μεγανησίου θα προσπαθήσει και θα προασπίσει τα δικαιώματα των μελών του με τόλμη και δύναμη.
θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν στη υλοποίηση του συλλόγου. Καθώς επίσης και τον δήμαρχο Μεγανησίου κ. Στάθη Ζαβιτσάνο που υποδέχτηκε θερμά τη δημιουργία του Συλλόγου και υποσχέθηκε πως θα είναι αρωγός μας για την ορθή λειτουργία του.

Η πρόεδρος του συλλόγου

ΕΥΑ ΛΙΒΙΤΣΑΝΗ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο Μαρίνος Π. Μαρκεζίνης για τη μαρίνα στο Βαθύ

Το Μεγανήσι, σύμφωνα με την επιστολή-παρέμβαση, στερήθηκε έναν σημαντικό πόρο για την αναπτυξιακή του προοπτική. Ο κ. Μαρκεζίνης δεν αφήνει στο απυρόβλητο τη στάση του δημάρχου και καλεί παράλληλα την Μεγανησιώτικη κοινωνία να βάλει πάνω απ’ όλα το συμφέρον του νησιού.
Η μαρίνα “Κατασκευάστηκε με λεφτά του ελληνικού δημοσίου και δεν μπορεί να γίνει λάφυρο κανενός”, καταλήγει ο κ. Μαρκεζίνης.
Ακολουθεί η επιστολή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *