Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Απριλίου 2024

Συμμετοχή σε πρόγραμμα επιχειρήσεων

  

Το Επιμελητήριο Λευκάδας καλεί τα μέλη του στην παρουσίαση του προγράμματος «ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ», που αφορά στην επιχορήγηση επιχειρήσεων για την κάλυψη λειτουργικών εξόδων (ενοίκια, λογαριασμούς, κτλ) καθώς και στην κάλυψη νέων θέσεων εργασίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΙΟΝΙΟΝ STAR με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λευκάδας και σε συνεργασία με τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και τον ΕΦΕΠΑΕ.

Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρήσεις:

α) που έχουν κάνει έναρξη δραστηριότητας μετά την 1/1/2011

β) έχουν ιδρυθεί πριν την 1/1/2011 και απασχολούν πέντε εργαζομένους και άνω

Επίσης, απευθύνεται σε ανέργους 18 έως 64 ετών που προτίθενται να προβούν στην ίδρυση νέας επιχείρησης.

Υπογραμμίζεται ότι δεν μπορούν να υπαχθούν στο πρόγραμμα: α) ταξί, λεωφορεία, φορτηγά Δ.Χ., β) όσοι ασχολούνται αποκλειστικά με χωματουργικές εργασίες, φροντιστήρια, κέντρα ελευθέρων σπουδών, καντίνες, περίπτερα, επιχειρήσεις που λειτουργούν αποκλειστικά τις βραδινές ώρες (10 μμ – 6 πμ) ή ασχολούνται με τυχερά ή ηλεκτρονικά παιχνίδια, γ) πλανόδιες επιχειρήσεις, δ) κυλικεία σχολείων και οργανισμών, ε) Ανώνυμες Εταιρείες, στ) επιχειρήσεις franchising.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Οι 11 θεματικοί στόχοι για το Πρόγραμμα 2014-2020 της ΠΙΝ από την Ομάδα Σχεδιασμού

Κέρκυρα,  18-9-2012  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πραγματοποιήθηκε χθες η 1η συνεδρίαση της Ομάδας Σχεδιασμού Προγράμματος (ΟΣΠ) Ιονίων Νήσων για την νέα Προγραμματική […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights