Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
2 Μαρτίου 2021

«Το Νέο Νοσοκομείο Λευκάδας θα γίνει πραγματικότητα»

“Η Λευκάδα δικαιούται αυτά τα έργα και θα τα πάρει!”.

Ο βουλευτής Λευκάδας κύριος Σπύρος Μαργέλης μας διαβεβαίωσε, παρά τις όποιες αμφιβολίες, σχετικά με την ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου Λευκάδας ότι όλα βαίνουν ικανοποιητικά.

Αναμένεται η οικοδομική άδεια, η οποία θα εκδοθεί με κοινή υπουργική απόφαση των Υπουργείων Υγείας και Περιβάλλοντος εντός των ημερών.
Μόλις εκδοθεί η ΔΕΠΑΝΟΜ (φορέας υλοποίησης τόσο της μελέτης όσο και του μετέπειτα έργου) θα ετοιμαστεί το τεχνικό δελτίο, το οποίο θα υποβληθεί στην διαχειριστική αρχή στην Κέρκυρα. Η ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ θα είναι άμεση! Όσον αφορά το δεύτερο μεγάλο έργο που τρέχει ο βουλευτής Λευκάδας, τον δίαυλο, και εκεί φαίνεται,παρά την οικονομική κρίση και τα όποια εμπόδια προκύπτουν, ότι η Λευκάδα να μπορεί αυτή τη φορά να αποκτήσει αυτό που δικαιούται: Έργα ανάπτυξης.

ΠΗΓΗ: mylefkada.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Εγκύκλιος του Υπ. Οικ. προβλέπει και ερωτηματολόγιο (!) στους φορολογούμενους για τον τρόπο διαβίωσής τους και των υποχρεώσεών τους

Όπως αναφέρεται στην Εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών, οι φορολογούμενοι θα καλούνται με επιστολή της εφορίας να συμπληρώσουν δύο έντυπα. Το πρώτο […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *