Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
4 Οκτωβρίου 2023

Στο Αλαμανάτο θα καταλήγει ο βιολογικός του Νυδριού

Έκθετες τις δημοτικές αρχές  του Μεγανησίου από δεκαετίας μέχρι σήμερα ,αφήνει το σημείο κατάληξης του αγωγού  βιολογικού του  Νυδριού.

 Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, παράλληλα με τον αγωγό νερού  που υδρεύει το νησί και παρά τις διαβεβαιώσεις  των εκάστοτε βουλευτών και δημάρχων, μόλις λίγα μέτρα απ το σημείο που εισέρχεται ο αγωγός της ύδρευσης στη θάλασσα θα χύνονται τα νερά του βιολογικού Νυδριού,  μερικές δεκάδες  μέτρα απ’ την ακτή.

 Στον κάλαθο των αχρήστων οι υποσχέσεις για κατάληξη στο «Μαύρο νερό», τρανή απόδειξη της ανευθυνότητας των «υπευθύνων»

 Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω, τί θα γίνει εάν έχουν ταυτόχρονη ζημιά οι δύο αγωγοί (νερού και βιολογικού), αλλά και ποιά βάρκα θα τολμήσει να βγάλει πλέον καλαμάρια στο Αλαμανάτο!

 Βέβαια θα μου πείτε, θα γεμίσει ο τόπος λαβράκια!!!

 Υποβάθμιση της πιο όμορφης περιοχής του Ιονίου, λόγω ολιγωρίας  της κοινωνίας κι έλλειψη οικολογικής ευαισθησίας. Έτσι  «σιωπηλά» πέφτουνε οι τίτλοι του δράματος μιας μη  δημοφιλής ταινίας σαν την «Απίστευτη ιστορία του Μπένζαμιν Μπάτον» παρότι αυτή κέρδισε  περισσότερα  «οσκαρ» με πιο σημαντικά  εκείνα της αδιαφορίας και της ανευθυνότητας.

 Ένα ερώτημα πλανάται στο μυαλό μου ποιά «ανταλλάγματα»  ζήτησε και τι τελικά ωφελήθηκε απ’ αυτή την «υποχωρητικότητα»   το Μεγανήσι και οι κάτοικοι του.

 «Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι  τέκνα»….  φαίνεται 3500 χρόνια δεν είναι αρκετά για να βάλλουμε μυαλό.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights