Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Ιουνίου 2019

Τοπική Γραμματεία ΠΑΜΕ – Ε.Κ. Λευκάδας


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Άνεργοι και εργαζόμενοι, νέες και νέοι

Η ανεργία στον τόπο μας καλπάζει όπως και σε όλη την χώρα.

Η ακολουθούμενη πολιτική, αποδεδειγμένα ανακυκλώνει την ανεργία με επιδοτούμενες ολιγόμηνες προσλήψεις μικρού μέρους των ανέργων στις θέσεις αυτών που θα απολύονται, εξασφαλίζοντας τζάμπα εργατικό δυναμικό και ζεστό χρήμα σε εργοδότες, αλλά και σε διάφορα ΚΕΚ που θα κάνουν σεμινάρια «κατάρτισης».

 

Το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας-Βόνιτσας και η τοπική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, οργανώνουν πλατιά σύσκεψη, ανέργων και εργαζομένων, την Τρίτη 13 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ, στο Εργατικό Κέντρο, προκειμένου να συγκροτηθεί ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ, για την καλύτερη οργάνωση της πάλης ενάντια στην ανεργία και για την προστασία των ανέργων.

Η συγκρότηση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ κρίνεται επιβεβλημένη γιατί η ανεργία, τόσο στο Νομό ΛΕΥΚΑΔΑΣ όσο και στην επαρχία ΒΟΝΙΤΣΑΣ, παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις όσο οξύνεται η καπιταλιστική οικονομική κρίση, βυθίζοντας στην απόγνωση τους ανέργους και τις οικογένειές τους.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πρόσκληση ανέργων για συμμετοχή στο πρόγραμμα «Επιταγή κατάρτισης ανέργων σε τομείς οικονομικής δραστηριότητας με υποχρεωτική εγγυημένη απασχόληση»

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι προκηρύχθηκε το πρόγραμμα «Επιταγή κατάρτισης ανέργων σε τομείς οικονομικής δραστηριότητας με υποχρεωτική εγγυημένη απασχόληση». […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *