Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Φεβρουαρίου 2020

Να καταργηθεί άμεσα η εισφορά στα ακίνητα

Επίθεση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κατά Παπαδήμου για τη μη προσέλευση στην ώρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή.

Χωρίς καθυστέρηση, η κυβέρνηση να καταργήσει το «παράνομο και αντισυνταγματικό μέτρο» τον έκτακτο φόρο στα ακίνητα ζήτησε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε χθεσινή συνέντευξη τύπου με αφορμή την απάντηση του Επιτρόπου Εντιγκερ στον ευρωβουλευτή Νίκο Χουντή ότι δεν πρέπει να κόβεται η ηλεκτροδότηση στους καταναλωτές που πληρώνουν το ρεύμα αλλά όχι και τον φόρο στους μεσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Ο κ. Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι το κόμμα θα κάνει ότι «περνάει από το χέρι μας, μέσα από κοινωνικούς αγώνες αλλά και μέσα από θεσμικές οδούς, για να προστατεύσουμε αυτούς τους πολίτες που δεν έχουν και που αποφασίζουν να μην παρανομήσουν και να μην πληρώσουν το χαράτσι» . Στο πλαίσιο αυτό ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι το κόμμα του θα συνεχίσει τον αγώνα του και θα προσφύγει στα ελληνικά δικαστήρια, ακόμη και στο Ευρωπαικό Δικαστήριο ώστε κανένα σπίτι να μην μείνει χωρίς ρεύμα

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής, δήλωσε ότι με την απάντηση του αρμόδιου Επιτρόπου Εντιγκερ επιτεύχθηκε μιά συμβολική νίκη και ζήτησε να άμεση απελευθέρωση των συνδικαλιστών της ΔΕΗ που συνελήφθησαν χθες.

Ο κ. Τσίπρας ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός έναντι του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου για την απουσία του από τη Βουλή, στην ώρα του πρωθυπουργού. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει στον κ.Παπαδήμο ότι η Βουλή των Ελλήνων δεν είναι γενική συνέλευση μετόχων τραπέζης, στην οποία κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο για να έρχεται όποτε του αρέσει και να μην έρχεται όποτε δεν του αρέσει. Η Βουλή των Ελλήνων όσο παραμένει Βουλή των Ελλήνων, έχει κανόνες και κανονισμούς λειτουργίας τους οποίος οφείλει, θέλει δεν θέλει, να σέβεται».

www.kathimerini.gr με στοιχεία από ΑΠΕ – ΜΠΕ

πηγη:εδώ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Το 4% συνεχίζει να κουνάει το δάχτυλο στον Ελληνικό λαό… Πρωτοφανής επίθεση Βενιζέλου σε Τσίπρα- ΣΥΡΙΖΑ

Τσογλάνια και Φασίστες! Σοβαρό επεισόδιο και με Χρυσοχοϊδη Πιο σκληρές εκφράσεις από ποτέ χρησιμοποίησε ο Ευ. Βενιζέλος κατά την ομιλία […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *