Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
18 Απριλίου 2024

Χειμωνιάτικο ηλιοβασίλεμα στο Πόρτο Κατσίκι

Το νησί μας συνεχίζει να είναι παράδεισος και τον χειμώνα !

“Πόρτο Κατσίκι”, η πιο γνωστή και μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Λευκάδας. Χιλιάδες άνθρωποι κάθε καλοκαίρι ξαπλώνουν στην παραλία κάτω από τον βράχο που μοιάζει σαν να κόπηκε με μαχαίρι. Στα κρυσταλλένια νερά του Ιονίου αμέτρητοι είναι αυτοί που απόλαυσαν τον μπάνιο τους και τα παιχνίδια με την παρέα τους.

Όλα τα παραπάνω όμως συμβαίνουν το καλοκαίρι… τι γίνεται σε αυτή την πανέμορφη τοποθεσία οταν τελειώσει το καλοκαίρι και μαζί του φύγει και ο τελευταίος τουρίστας ?

Τα πράγματα τότε πιστέψτε με είναι ακόμα καλύτερα. Η ομορφιά του τοπίου χωρίς τις ομπρέλες και τις ξαπλώστρες των λουόμενων, είναι πραγματικά μαγευτική και σε κάνει να νιώθεις δέος και θαυμασμό για αυτό το έργο της φύσης. Τα χρώματα της άγριας θάλασσας είναι ακόμα πιο έντονα και τα σύννεφα κατεβαίνουν χαμηλά πάνω από την γη ενώ ο Ήλιος προσπαθεί να ζεστάνει την πλάση μέχρι και την στιγμή που χάνεται μέσα στα νερά του πελάγους στο βάθος του ορίζοντα.

Η Λευκάδα είναι όμορφη και τον χειμώνα και εμείς οι Λευκαδίτες μπορούμε να απολαύσουμε τις ομορφιές της με την ησυχία μας !

Εκμεταλευτείτε την ευκαιρία λοιπόν κανονίστε την παρέα σας και πάρτε τους δρόμους ! Ότι δρόμους βρείτε μπροστά σας καλούς, κακούς, με λακκούβες ή χωρίς με άσφαλτο ή με χώμα με στροφές ή με ευθείες, ανηφόρα ή κατηφόρα… ένα είναι σίγουρο, όπου και να σταθείτε θα νιώσετε τυχεροί που ζείτε σε αυτή την γωνιά του πλανήτη.

Νίκος Καββαδάς

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο.

Πηγή : My Lefkada

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights