Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
25 Αυγούστου 2019

Κτηνωδία να κόβουν το ηλεκτρικό ρεύμα ενώ το πληρώνουν

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Α.Π. & Σ.τ.Ε.

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΚΤΗΝΩΔΙΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ 154 ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

10 Νοέμβρη 2011

Στη σημερινή κοινή συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της Κέρκυρας που έδωσε η ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ο Επικεφαλής της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, Δικηγόρος Α.Π. & Σ.τ.Ε. Γιώργος Καλούδης , τόνισε:

Ο πρόσφατος Νόμος που ψήφισαν 154 μνημονιακοί βουλευτές και διατάσσει με…. κόψιμο του ηλεκτρικού ρεύματος σε όσους καταναλωτές το πληρώσουν, αλλά δεν έχουν τα χρήματα να πληρώσουν το χαράτσι:

Α) από Νομική Θεώρηση παραβιάζει ευθέως το Σύνταγμα,

Β) από πολιτικής πλευράς πρόκειται για κτηνωδία να κόβουν το ηλεκτρικό ρεύμα σε όσους πληρώνουν το ρεύμα αλλά δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν το χαράτσι, και μάλιστα όταν ζουν και βασιλεύουν αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα, και τώρα θέλουν οι ίδιοι να «μας σώσουν» και έχουν σχεδιάσει να μας στείλουν στη Μπαρμπαριά με μεροκάματα Κίνας, ενώ έχουν κλέψει το δημόσιο χρήμα, γι’ αυτό και για 4 χρόνια κρύβουν το Πόθεν και Έσχες των Υπουργών και βουλευτών.

Λέμε:

«Πληρώνουμε το Ηλεκτρικό Ρεύμα,

Δεν πληρώνουμε τους κλέφτες, τους μαυραγορίτες και τους διεθνείς τοκογλύφους».

Ζητάμε:

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για ένα νέο Σύνταγμα που διατηρεί το πολίτευμα της Αβασίλευτης Δημοκρατίας, θεσπίζει την απλή αναλογική ως πάγιο εκλογικό σύστημα για νάλθει ο λαός στο προσκήνιο αλλά επίσης θα αλλάζει ριζικά όλες τις άλλες διατάξεις, θεμελιώνει τους θεσμούς της Αυτοδιοίκησης και της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και λαϊκής αντιπροσώπευσης, ενισχύει τις Περιφέρειες της Χώρας, και ρητά να προβλέπει την:

α) αναδρομική δίωξη Υπουργών και βουλευτών που έκλεψαν ή σπατάλησαν το δημόσιο χρήμα, που έφεραν την υποδούλωση της χώρας και τη μεγάλη και διευρυνόμενη φτώχεια του λαού της Ελλάδας, και

β) δήμευση των περιουσιών τους.

Συνεχίζουμε τον Αγώνα:

Με συγκέντρωση φωτοτυπιών των λογαριασμών της ΔΕΗ στο Εργατικό Κέντρο, με Ασφαλιστικά Μέτρα κατά της ΔΕΗ να μη κόψει το ρεύμα σε όποιον το πληρώσει και Επιτροπές Προστασίας των Πολιτών για παρεμπόδιση της ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Sabine Bourdy, με αφορμή το Αναπτυξιακό Συνέδριο

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Κέρκυρα 11 Απριλίου 2013 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                        Ταχ. Δ/νση: Αλυκές Ποταμού                     49100, Κέρκυρα                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στον […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *