Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Ιουλίου 2022

Δήλωση του παραιτηθέντος Αντιδημάρχου κ. Σπ. Καρβούνη

Όπως είναι ήδη γνωστό υπέβαλα την παραίτησή μου από την θέση του Αντιδημάρχου Λευκάδας. Είναι μια απόφαση που παίρνει κανείς με μεγάλη δυσκολία όταν βρίσκεται στην αρχή της προσπάθειάς του και δεν έχουν ακόμη φανεί αποτελέσματα. Όμως οι συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί στο Δήμο δεν μου έδιναν δυνατότητα άλλης επιλογής.

Ανέλαβα τη θέση του Αντιδημάρχου πριν 8 μήνες με μοναδικό σκοπό να προσφέρω ό,τι είχα δυνατότητα και μπορούσα στο τόπο μας. Όλο αυτό το διάστημα προσπάθησα, μερικές φορές ίσως και με υπερβολή, να είμαι συνεπής στο στόχο μου.

Το τελευταίο διάστημα όμως σε σημαντικά τεχνικά θέματα, αρμοδιότητάς μου, υπήρξε διαφωνία και διαφορετική προσέγγιση στην αντιμετώπισή τους. Έτσι οι συνθήκες που δημιουργήθηκαν δεν μου επέτρεπαν πλέον να συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου.

Θα παραμείνω Δημοτικός Σύμβουλος και θα προσπαθήσω να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ στη κοινή προσπάθεια του Δημοτικού Συμβουλίου μας για την ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους-συνεργάτες μου στο Δήμο για την γόνιμη συνεργασία που είχαμε τους 8 αυτούς μήνες που περάσαμε μαζί.

Σπύρος Κ. Καρβούνης

Δημοτικός Σύμβουλος

ΠΗΓΗ : mylefkada.gr

Σχετικό

Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Λευκάδας κ. Σπ. Καρβούνης

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αυτά είναι τα περιουσιακά στοιχεία των αιρετών του δήμου Λευκάδαςγια το 2015. Στους πιο “φτωχούς” συγκαταλέγεται ο δήμαρχος Λευκάδας Κώστας Δρακονταειδής

“Φτωχότερος”  όλων ο Αντιδήμαρχος Κώστας Σέρβος Σύμφωνα με την παρ.4, άρθ. 61 του Ν.3852 “Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *