Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
4 Οκτωβρίου 2023

Tο χρονικό της «διάσωσης» του Μεγανησίου από το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό

 


Είκοσι δύο άνδρες  και η υδροφόρα  «ΔΟΪΡΑΝΗ» ξεκίνησαν από την Σαλαμίνα με προορισμό το  « δημοκρατικό» Μεγανήσι  που υπέφερε από ανυδρία , έπειτα από ουσιαστική παρέμβαση του βουλευτή Λευκάδας Σπύρου Μαργέλη, κατόπιν κινητοποίησης  σύσσωμης της δημοτικής αρχής και προσωπικά του δημάρχου Στάθη Ζαβιτσάνου!

Η επιχείρηση στέφθηκε με επιτυχία κατόπιν των φιλότιμων προσπαθειών του πάρεδρου Σπαρτοχωρίου, του δημοτικού συμβούλου Φερεντίνου Θωμά και λοιπών παραγόντων της πολιτικής ζωής του τόπου και των εργατών του δήμου.

Όπως είθισται σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, στρώθηκε τραπέζι με θαλασσινά εδέσματα για τους φιλοξενούμενους,με ό,τι κρασί και μπύρα απόμεινε από την κρίση που μαστίζει την χώρα.

Επιστέγασμα της επιτυχίας, ένα ταψί γαλακτομπούρεκα, ένα DIBLE  και μαύρο JOHNNIE WALKER στο  εστιατόριο  «il paradiso»  του συντάκτη του άρθρου  Γεωργίου Γαβρίλη παρουσία του δημάρχου, του  προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Κονιδάρη (εκτελών χρέη βάρδιας), του τέως αντιδημάρχου  Α.Κονιδάρη,  συμπολίτη μας και δημοτικού συμβούλου κ. Μάλαμα και λοιπών εξαίρετων μελών  της Μεγανησιώτικης Κοινωνίας, αλλά και εμού προσωπικώς.

Φωτογραφίες δεν τραβήχτηκαν λόγω του προχωρημένου της ώρας, αλλά και γιατί ο συντάκτης προσπαθεί να απαλλαγεί από την ρετσινιά του «προβοκάτορα».

Πολιτικώς αντίθετοι, μα η αγάπη, αγάπη….

Μαγική εικόνα – απόδειξη πως η διαφορά  πολιτικών απόψεων  ποτέ δεν πρέπει να εμπλέκεται με έριδες και
εμπάθειες και πάντα πρέπει να διεξάγεται  κόσμια και σε πολιτισμένο επίπεδο…

Υ.Γ : Παρακαλείστε  να είστε “φειδωλοί” στην κατανάλωση νερού για τουλάχιστον 24 ώρες!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights