Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
3 Οκτωβρίου 2022

“Κρίση καπιταλισμού” και όχι “κρίση χρέους” κατέδειξε η Αλέκα Παπαρήγα

Για κρίση του κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού συστήματος, του καπιταλισμού και όχι « κρίση χρέους» μίλησε η γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα από τα Καμένα Βούρλα.

Σε ομιλία της σήμερα στις εκδηλώσεις του 20ου αντιιμπεριαλιστικού διημέρου της ΚΝΕ, που φέτος πραγματοποιείται στο κάμπινγκ του ΕΟΤ στα Καμένα Βούρλα η γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα είπε ότι “έχουμε κρίση του κοινωνικού, οικονομικού και πολιτικού συστήματος, του καπιταλισμού” και όχι ” κρίση χρέους”.

” Το χρέος είναι επακόλουθο και αν ο λαός δεν σηκώσει κεφάλι σχεδιασμένα, οργανωμένα και προσανατολισμένα, τότε και μετά από 50 χρόνια θα συνάπτονται δάνεια και θα πληρώνουμε ασήκωτα χρέη” τόνισε η γραμματέας του ΚΚΕ.

Επίσης υπογράμμισε ότι « σε αυτό το πανέμορφο κάμπινγκ του ΕΟΤ αναδεικνύονται οι μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν στην Ελλάδα για κοινωνικό τουρισμό των νέων, των νέων ζευγαριών, είτε δωρεάν για αυτούς που έχουν πολύ χαμηλά εισοδήματα, είτε πολύ φθηνά για τους υπόλοιπους. Και όμως αυτό το κάμπινγκ, από ό,τι φαίνεται, θα πουληθεί μαζί με το Ελληνικό για να το απολαμβάνουν οι λίγοι πλούσιοι που δεν θα αφήνουν ούτε ένα ευρώ στην γύρω περιοχή. Διεκδικούμε φθηνό ή δωρεάν κοινωνικό τουρισμό, καλοκαίρι και σαββατοκύριακα για τους νέους ανθρώπους και τα νέα ζευγάρια».

Πηγή : enet.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.