Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Μαΐου 2022

Πολιτιστικός Σύλλογος Επτανησίων Γαλατσίου

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΤΣΑΚΑΛΩΦ 22Α -11146 –ΓΑΛΑΤΣΙ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6973543120 .-FAX 210.2920524

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Και αυτό το Καλοκαίρι το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Επτανησίων Γαλατσίου, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Γαλατσίου την Κυριακή  26 Ιουνίου 2011 στις 20.30, παρουσίασε στο Θεατράκι του άλσους Βείκου Κερκυραικούς  χορούς.

Παρουσία εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου  των πολιτικών και πολιτιστικών φορέων της περιοχής αλλά και μελλών και φίλων μας που είχαν γεμίσει τις κερκίδες από το το υπαίθριο θέατρο του άλσους Βείκου το χορευτικό  του Επτανησιακού Συλλόγου εντυπωσίασε προσφέροντας αυτό που η Επτανησιακή χορευτική παράδωση διέθετε περίσια: το μέτρο και τη σεμνότητα ,κρατώντας άσβεστη τη δάδα της παράδοσης η οποία δείχνει το δρόμο για το μέλλον, και  καταδείχνει την διαφορετικότητα των Επτανησίων σ’ έναν κόσμο, στον οποίο, αυτός που δεν έχει να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό, μοιραία αφομοιώνεται και χάνεται μέσα στην δίνη της καταναλωτικής καθημερινότητας.

Το αθρόο χειροκρότητμα των παρισταμένων είναι η επιβράβευση των κόπων μιας ολόκληρης χρονιάς,των χορευτών, του χοροδιδάσκαλουκ.Γιάννη Γκούλτα, και των υπευθύνων κ. Κονδύλη Αυγουστίνου, και της κ. Γαστεράτου Κατερίνας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *