Δεν παρουσιάστηκαν στην προθεσμία για την κάλυψη των κενών θέσεων
Σύμφωνα με την σχετική απόφαση της προϊσταμένης προσωπικού της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας , ανακαλείται η πρόσληψη 224 αναπληρωτών/τριών εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπαίδευσης , επειδή δεν παρουσιάστηκαν εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας για την κάλυψη των θέσεων(δείτε το έγγραφο εδώ)
Παράλληλα από την σειρά επιλογής 215 εκπαιδευτικοί καλούνται να παρουσιαστούν για να καλύψουν τις παραπάνω θέσει(224) εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας η οποία πρέπει να είναι μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη 26 άιντε βαριά Πέμπτη 27 Νοεμβρίου( δείτε το έγγραφο εδώ)
Δηλαδή από νέο χρόνο και βλέπουμε , αφού κανείς εκπαιδευτικός( εκτός εάν έχει εκπαίδευση έφεδρου αξιώματικου) σε λιγότερο από μία εβδομάδα δεν θα είναι έτοιμος να παρουσιαστεί στο σχολείο τοποθέτησής του, ειδικά εάν πρόκειται για σχολείο της επαρχίας , χωρίς να έχει βρει σπίτι και είκοσι ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.
