Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουνίου 2024

Ευρωεκλογές της Αποσιωποιήσεως

του Κώστα Κόλμερ (πηγή energia.gr)

Πολλά ζητήματα εθνικής σημασίας δεν ακούμε απ’ τους υποψηφίους στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ως τα κάτωθι κατά σειράν προτεραιότητος για τον Ελληνισμό:

Θα μπορούσαν ν’ ανιχνευθούν κι άλλα θέματα που οι λαλίστατοι κατά τ’ άλλα υποψήφιοι αποφεύγουν όχι μόνο στον προεκλογικό αγώνα της Ευρωβουλής αλλά και στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις, ως λ. χ. τις δυσμενείς συνέπειες υιοθετήσεως του ευρώ στο κόστος ζωής των συντοπιτών μας, την καταστρεπτική Κοινή Αγροτική Πολιτική για την Γεωργία μας και τον περιττό εγκλωβισμό της Ελληνικής οικονομίας στην επιδημία 2020-22 .

Τα τρία αυτά επεισόδια δεν υπέστη η Τουρκική οικονομία, με αποτέλεσμα τον τριπλασιασμό του ΑΕΠ της έναντι συρρικνώσεως κατά 25% του Ελληνικού  ΑΕΠ από του έτους 2010 μέχρις σήμερον. Με την ανεργία στη Ελλάδα στο 10% του ενεργού πληθυσμού και 45% στους νέους κάτω των 26 ετών.

Αλλ’ αυτά δεν θίγονται εξ ορισμού από τους Ευρωλάγνους υποψηφίους που επέτυχαν τον διορισμό τους από τα κόμματα και την επιδιώκουν  την επιλογή τους από τους ψηφοφόρους όχι για να προωθήσουν τα Ελληνικού ενδιαφέροντος θέματα στο Ευρωκοινοβούλιο αλλά μάλλον για τον παχυλό μισθό του ευρωβο-λευτού .

0 Shares
  • Source: https://www.energia.gr/article/219012/eyroekloges-ths-aposiopoihseos

Σχετικά άρθρα

Νέο κανόνι. Και δεύτερο τουριστικό πρκατορείο ανέστειλε τη λειτουργία του στην Ελλάδα

500 πελάτες του συγκεκριμένου γραφείου, κυρίως σε Κέρκυρα, Ρόδο και Κρήτη ОФИЦИАЛЬНОЕ ОБРАЩЕНИЕ РУКОВОДСТВА ООО «ИнтАэр» Группа компаний  «ИнтАэр»  объявляет […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights