Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Μαΐου 2024

Έχουμε εισπράκτορα Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου στο Μεγανήσι μετά από μια πενταετία!

Χρειάστηκαν πέντε χρόνια στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λευκάδας, για να διανύσουν πέντε μίλια και να εισπράξουν από τα λιμάνια του Μεγανησίου!

Σύμφωνα με χθεσινή απόφαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια :

    1. Εγκρίθηκε η  με απευθείας ανάθεση παροχή υπηρεσιών είσπραξης τελών ελλιμενισμού στους λιμένες Δήμου Μεγανησίου, σύμφωνα με την αριθμ. 455/24-4-2024 (24REQ014657990) τεχνική έκθεση. Η προκαλούμενη από την ανωτέρω υπηρεσία δαπάνη θα ανέλθει σε 8.250,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και φόρων και θα βαρύνει τις πιστώσεις του ΚΑΕ 00-6162.026 του προϋπολογισμού οικ. έτους 2024.

    1. Αναθέτουμε στον κ. Φερεντίνο Κωνσταντίνο του Δημητρίου, με έδρα Σπαρτοχώρι, 31083 Μεγανήσι, την εκτέλεση της παραπάνω εργασίας. Η χρονική διάρκεια παροχής της υπηρεσίας είναι έξι (6) μήνες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Τώρα σε πόσα χρόνια η χρυσοπληρωμένη ιστοσελίδα του Λιμενικού Ταμείου, θα είναι σε θέση να πραγματοποιεί  κρατήσεις θέσεων και αυτόματες πληρωμές , δεν γνωρίζουμε να σας πληροφορήσουμε. Το πιο πιθανόν αυτό να συμβεί χρονικά κι εντελώς συμπωματικά κοντά στην παράδοσή τους σε μεγάλα επενδυτικά funds!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights