Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Μαΐου 2024

Αποκάλυψη του meganisinews: Υπάρχει και δεύτερη επιστολή του Υπουργείου προς τον δήμο Λευκάδας στο παρα πέντε της απένταξης!

Αυτό αποκάλυψε ο Βουλευτής Λευκάδας στην Λαϊκή Συνέλευση της Λυγιάς 

Σύμφωνα με την παρέμβαση στην συζήτηση που διοργανώθηκε από τους κατοίκους Λυγιάς ,Καρυωτών και Κατούνας, για το μεγάλο ζήτημα της αποχέτευσης και της λειτουργίας του ΒΙΟ.ΚΑ  Λευκάδας, ο Βουλευτής  κ. Θανάσης Καββαδάς αποκάλυψε την ύπαρξη νέας επιστολής που την τοποθετεί χρονικά στις αρχές Απριλίου.

Στην επιστολή (που συντάχθηκε παρουσία του Βουλευτή)  ζητούνται πληροφορίες από τον δήμο Λευκάδας με το εάν προτίθεται να προχωρήσει στην ανακύρυξη αναδόχου και στην υπογραφή της σύμβασης, , εάν υπάρχουν προβλήματα με την αρχαιολογία και εάν μπορεί το έργο να πραγματοποιηθεί μέσα στα χρονικά όρια του Ταμείου Ανάκαμψης. Προς επίρρωση των ισχυρισμών μας , ακούστε τον ίδιο τον Βουλευτή:

Δυστυχώς η επιστολή αυτή μέχρι σήμερα και πολύ περισσότερο το περιεχόμενο της απάντησης (εάν υπήρξε) δεν είδαν το φως της δημοσιότητας, δεν έγινε κανένας λόγος περί αυτού στην τελευταία απολογιστική συνεδρίαση.

Βάσει των τελευταίων δηλώσεων του κ.  Μανώλη Γραφάκου στην πρόσφατη επίσκεψη στην Λευκάδα, συμπεραίνουμε είτε ότι δεν υπήρξε απάντηση , είτε ότι οι εγγυήσεις και το περιεχόμενο αυτής δεν ικανοποίησαν τις ελάχιστες διαβεβαιώσεις που ζητούσε το Υπουργείο!

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights