Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Μαΐου 2024

ΠΑΣΟΚ Λευκάδας: Μετά την Νομαρχιακή , ρήγμα και στην Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα

 Η χθεσινή  ψηφοφορία  “Συμπαραστάτη του δημότη” στο Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας έβγαλε ειδήσεις…

Κι ενώ μονοπωλούσε ως θέμα συζήτησης της χθεσινής ημέρας η μη εκλογή του  τ. Αντδημάρχου Λευκάδας κ. Τάσου Γαζή  στην συγκεκριμένη θέση για την οποία ήταν υποψήφιος, αφού μόλις μετα βίας έλαβε το 1/4 των ψήφων των παρισταμένων δημοτικών συμβούλων, η είδηση  βγήκε σήμερα για την τοπική οργάνωση  του ΠΑΣΟΚ  και μία ανάρτηση του επίσης υποψηφίου μέλους της πρόσφατα εκλογικής επιτροπής κ. Φίλιππου Βουκελάτου, ο οποίος  δεν κατάφερε να λάβει ούτε έναν ψήφο στον δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας!

Στο άρθρο που ανάρτησε σήμερα  στην ιστοσελίδα που διαθέτει στο διαδίκτυο για το θέμα  αναφέρει μεταξύ άλλων

“Αν λάβουμε υπόψη ότι οι παρατάξεις της Αριστεράς γενικότερα δεν στηρίζουν το θεσμό – η Λαϊκή Συσπείρωση δεν συμμετείχε καν στη διαδικασία, ενώ η παράταξη ”Όλοι για τη Λευκάδα”, δια του εκπροσώπου της κ. Κωσταντίνου Σέρβου, εκφράστηκε απαξιωτικά για το θεσμό – και δεδομένου ότι το ΠΑΣΟΚ δεν εκπροσωπείται επίσημα στο παρόν Δημοτικό Συμβούλιο, θα περίμενε κανείς ότι οι υπόλοιπες συντηρητικές δυνάμεις, θα μπορούσαν να συμφωνήσουν στη στήριξη μιας υποψηφιότητας που να εκφράζει τουλάχιστον το χώρο της Δεξιάς, πράγμα που όμως τελικά δεν έγινε.”(ΔΕΊΤΕ ΕΔΩ

Εύλογα βέβαια γεννάται η απορία (διάχυτη είναι η πικρία του κ. Βουκελάτου σε όλο το άρθρο) πως  Χαράλαμπος Καλός, Σπύρος Λύγδας και Νίκος Πεντεσπίτης , δεν στήριξαν την υποψηφιότητα του αν και ανήκουν όχι μόνο στον ίδιο πολιτικό χώρο αλλά είναι και μέλη της ίδιας Εκλογικής Επιτροπής Αγώνα που θα συντονίσει και θα οργανώσει  την προεκλογική εκστρατεία μέχρι την ημέρα της κάλπης των Ευρωπαϊκών Εκλογών.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights