Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Μαΐου 2024

O Θανάσης Καραγιάννης υπεύθυνος για τα ανεπιτήρητα, σύμφωνα με νέα απόφαση του δημάρχου Λευκάδας

Τροποποιούμε την υπ΄αριθ. 856/13.1.2024 (ορθή επανάληψη) με ΑΔΑ: 6ΚΖΜΩΛΙ-Κ7Ρ απόφαση Δημάρχου με θέμα

«Ορισμός Αντιδημάρχων – Αναπλήρωση Δημάρχου, Ορισμός και ανάθεση αρμοδιοτήτων Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου», ως ακολούθως:

  1. Καταργούμε την καθ’ ύλην αρμοδιότητα που μεταβιβάστηκε στην κα Κάτσενου Θεοδώρα περί ευθύνης μέριμνας για την λειτουργία του δημοτικού κτηνιατρείου, αρμοδιότητα του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.

  1. Καταργούμε την καθ’ ύλην αρμοδιότητα που μεταβιβάστηκε στην κα Σεβαστή Κωνσταντινίδη περί ευθύνης για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού και την μεταβιβάζουμε στην κα Κάτσενου Θεοδώρα.

Οι υπόλοιπες αρμοδιότητες που ήδη έχουν ανατεθεί στις Αντιδημάρχους ∆ήμου Λευκάδας κα Κάτσενου Θεοδώρα του Χρήστου και κα Σεβαστή Κωνσταντινίδη δυνάμει των υπ’ αριθ. 856/13.1.2024(ορθή επανάληψη) με ΑΔΑ: 6ΚΖΜΩΛΙ- Κ7Ρ και 6966/04.04.2024 (ΑΔΑ: 9ΤΙΘΩΛΙ-75Υ) αποφάσεων Δημάρχου, εξακολουθούν να ισχύουν.

  1. Ορίζουμε τον Δημοτικό Σύμβουλο Καραγιάννη Αθανάσιο του Μιχαήλ ως Εντεταλμένο Σύμβουλο, στον οποίο αναθέτουμε, χωρίς αμοιβή ή δικαίωμα περαιτέρω αποζημίωσης από την άσκηση των αρμοδιοτήτων αυτών με θητεία μέχρι 31/12 /2024, την εποπτεία και το συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου και πιο συγκεκριμένα:

α. την εποπτεία και το συντονισμό για την διαχείριση των ανεπιτήρητων παραγωγικών και αδέσποτων ζώων, αρμοδιότητα του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

β. την εποπτεία και το συντονισμό για την λειτουργία του δημοτικού κτηνιατρείου, αρμοδιότητα του Αυτοτελούς Τμήματος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights