Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
23 Ιουλίου 2024

Δεν έχει αποκατασταθεί ακόμη η λειτουργία του ΒΙΟ.ΚΑ Λευκάδας

Από τις αρχές του έτους βρίσκεται εκτός λειτουργίας

Το θέμα είχε αναδείξει στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος  της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Κων/νος Σέρβος(15/01/21) μπορείτε να δείτε εδώ με σχετική ερώτηση.

Εκεί μάθαμε ότι από τους τέσσερις ρότορες , ο  ένας και μοναδικός που βρίσκονταν σε λειτουργία  έπειτα από κλοπή υλικού , σταμάτησε να λειτουργεί με αποτέλεσμα τα λύματα να διοχετεύονται στην θάλασσα ακατέργαστα με όποιες συνέπειες για το περιβάλλον και την γύρω περιοχή.

Παρακολουθώντας το θέμα, ρωτώντας, παρακολουθώντας όλα τα τα επόμενα δημοτικά συμβούλια  και περιμένοντας ίσως κάποιο δελτίο τύπου για να πληροφορηθούμε για την αποκατάσταση, μόλις χθες μας δόθηκε η απάντηση μέσω εγγράφου που αλιεύσαμε από την διαύγεια .(Δείτε την απόφαση εδώ)

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτός είναι  ο ΒΙΟ.ΚΑ  στον οποίο θα έπεφταν 1ι.000.000 αγωγοί από τον αποχετευτικό έργο που είναι προς απένταξη από το Ταμείο Ανάκαμψης, όπου θα δέχεται τα λύματα Λυγιάς-Νικιάνας-Καρυωτών-Απόλπαινας κτλ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

ΣΕΝΛ: “Απάντηση στο δελτίο τύπου του βουλευτή Λευκάδας (25/2/23)για τις προσλήψεις γιατρών στο νοσοκομείο.”

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Απάντηση στο  δελτίο τύπου του βουλευτή Λευκάδας (25/2/23)μγια τις προσλήψεις γιατρών στο νοσοκομείο Αναφορικά με τις προσλήψεις επικουρικών […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights