Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
21 Ιουλίου 2024

“Μπραντεφέρ” Βεργίνη – Υπηρεσιών στον δήμο Λευκάδας

Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου και υπεύθυνος της ΥΔΟΜ ο  κ. Ξενοφώντα Βεργίνης

Ο δήμαρχος Λευκάδας στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο έκανε εκτενή αναφορά σε προβλήματα διάρθρωσης των υπηρεσιών του δήμου αναφέροντας στην προημερησίας διαταξης απάντηση σε ερωτήματα της Αντιπολίτευσης:

“...οι υπηρεσίες όπως έχει η διάρθρωση του δήμου, δεν φταίνε όμως αυτές και να σας κάνω αυτή την παρατήρηση και να τελειώσω δεν είναι διαρθρωμένες για να κάνουμε μία σύγχρονη πολιτική από πλευράς έργων η πλευράς κοινωνικής πολιτικής, ή πολιτικής ανάπτυξης, είτε σε οποιοδήποτε χώρο τουρισμού, πολιτισμού.

Οι υπηρεσίες πρέπει να ανασυγκροτηθούν γιατί είναι διαλυμένες σε αντικείμενα καθώς πλέον αυτό το σχήμα δεν μπορεί να λειτουργήσει.”

Αυτά αφού δεν παρέλειψε πολλές φορές να τονίσει  ότι έχει μια άριστη σχέση με τους υπαλλήλους και επισκέφθηκε πολλές φορές τα γραφεία τους πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους ώστε να έχει μία πρώτη εικόνα.

Ωστόσο όπως διαπιστώνει το δικό μας ρεπορτάζ τα πράγματα δεν πήγαν και τόσο καλά με την ανάληψη των καθηκόντων του, δημιουργήθηκαν με  εξωτερικούς συνεργάτες κυρίως , αλλά κι από μόνιμους υπαλλήλους κάποιες εντάσεις, κάποιοι δήλωσαν ασθένειες, κάποιοι άλλοι απείλησαν με παραιτήσεις.

Ο  νέος δήμαρχος βαθιά τεχνοκράτης θέλει τα πάντα με στοιχεία κι έγγραφα και δεν είναι διατεθειμένος να διακινδυνεύσει την υστεροφημία του.

Όχι τυχαία επέλεξε να υπερβάλλει εαυτόν επιλέγοντας να είναι ο Πολιτικός προϊστάμενος της ΥΔΟΜ και πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου. Μάλιστα μαθαίνουμε ότι στο Λιμενικό Ταμείο θα τον συνδράμει και ο δήμαρχος Μεγανησίου,κ. Γεράσιμος Κατωπόδης ο οποίος θα είναι ένας από τα τρία μέλη που θα συμπληρώσουν το Διοικητικό Συμβούλιο από το Μεγανήσι.

To πρώτο εξάμηνο ίσως είναι κι από τα πιο καθοριστικά για την μετέπειτα πορεία της Δημοτικής Αρχής στην Λευκάδα ,  φαίνεται ότι ο νέος δήμαρχος το έχει ήδη  αντιληφθεί αυτό με  τις πρώτες βόλτες του το 2024 στην αγορά της Λευκάδας αλλά και με τις συνεχείς επαφές   με τα χωριά της Λευκάδας.

 

 

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση του Συντονιστικού της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας με τους σχολικούς φύλακες που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα

Το Συντονιστικό της Ν. Ε. Λευκάδας του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε, ύστερα από αίτημά τους, με αντιπροσωπεία των σχολικών φυλάκων της Λευκάδας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights