Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
24 Σεπτεμβρίου 2023

Προεκλογική Διακήρυξη Δημοτικής Παράταξης “Μεγανήσι Δύναμη Πολιτών”

Αγαπητοί συντοπίτες,

Με αίσθημα ευθύνης και γνώση των προβλημάτων και των δυσκολιών που συνεπάγεται η απόφασή μου, εγώ και οι συνεργάτες μου απευθυνόμαστε σε εσάς ζητώντας να μας αναθέσετε τη μεγάλη τιμή διοίκησης του δήμου.

Η φανερή σε όλους πια ανάγκη για αλλαγή στο Δήμο μας δεν μπορεί να αφορά αλλαγή προσώπου, αλλά αλλαγή πολιτικής, νοοτροπίας σχέσεων πολίτη-αιρετού, σχέσεων αιρετών- υπαλλήλων, λειτουργία των θεσμικών οργάνων και γενικότερα το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στον 21ο αιώνα.

Κατεβαίνω στο στίβο της αυτοδιοίκησης χωρίς «περγαμηνές» και φανφάρες, χωρίς «τίτλους» και μεγαλοστομίες, αλλά με την εμπειρία μου ως εργαζόμενος το δήμο επί σειρά ετών, με γνώση της καθημερινότητας, με σταθερή σχέση με τους συνδημότες μου ως μόνιμος κάτοικος του νησιού αλλά και με τη συμπαράσταση άξιων και έμπειρων στελεχών της αυτοδιοίκησης και της αγοράς.

Είμαι πολέμιος του ενός ανδρός αρχή που ταλαιπώρησε τον τόπο, υπέρ της διαφάνειας, έχω το γνώθι σαυτόν αλλά και τη θέληση να γυρίσουμε σελίδα στο Δήμο μας.

Εξάντλησα όλα τα περιθώρια για ενότητα και κοινή κάθοδο με όσους επιθυμούν αλλαγή στο Δήμο και θα συνεχίσω να μάχομαι για την ενότητα του λαού.

Σε κάθε περίπτωση υπόσχομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για το νησί μας με τους παρακάτω στόχους που θα αναλυθούν στο πρόγραμμα μας.

  1. ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ

(Στις παραλίες, στους αιγιαλούς, στους κοινόχρηστους χώρους, στο κυκλοφοριακό, στην αντιμετώπιση των αιτημάτων των πολιτών).

  1. Ο Δήμος και το υπό ίδρυση λιμενικό ταμείο του νησιού θα είναι οι βασικοί διαχειριστές των υποδομών (λιμάνια απορρίμματα κτλ.)

  2. Το επιχειρείν σε όλους τους τομείς της οικονομικής ζωής θα μας έχει συμπαραστάτες στα πλαίσια του σεβασμού των νόμων, των Θεσμών και των αποφάσεων των οργάνων του Δήμου.

  3. Αναβάθμιση της λειτουργίας των συλλογικών οργάνων του Δήμου, απολογισμός και λογοδοσία σε όλα τα επίπεδα και σε τακτική βάση.

  1. Θα ξαναζωντανέψει ο πρωτογενής τομέας μεταξύ άλλων και με την αμέριστη βοήθεια στη συνεταιριστική ομάδα.

  2. Η υγεία και η παιδεία αποκτούν άμεση προτεραιότητα σαν βασικά συστατικά μίας ζωντανής κοινωνίας.

Με τη διαβεβαίωση ότι δε θα εξαγγείλουμε κάτι που δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε σας ζητάμε να δυναμώσετε με τη στήριξη και την ψήφο σας τη Δύναμη Πολιτών.

Σπύρος Αργυρός

Υποψήφιος Δήμαρχος Μεγανησίου

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights