Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Δεκεμβρίου 2017

Eυχαριστήριο μήνυμα από τον Γιάννη Γαρύφαλλο

Λευκάδα, 22 Μαΐου 2014

Συμπολίτισσες και συμπολίτες, φίλες και φίλοι,

Επιτρέψτε μου την εγωιστική κίνηση να ευχαριστήσω όλους όσοι έδειξαν την προτίμησή τους στο πρόσωπό μου, κατά τον πρώτο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών. Η εμπιστοσύνη σας με τιμά και μου δίνει την ελπίδα ότι μπορούν να γίνονται προεκλογικοί αγώνες και πολιτικές εκστρατείες χωρίς τα «στενά μαρκαρίσματα» παλαιοκομματικού τύπου, χωρίς προσωπικές στρατηγικές και χωρίς γραφικά και κουραστικά παρακαλετά.

Θα ήθελα επίσης, και κυριότερα, να ευχαριστήσω όλους αυτούς που περιέβαλαν με την εμπιστοσύνη τους το ψηφοδέλτιο της «ΑΝ.Α.Σ.Α.για τα Ιόνια Νησιά», που ψήφισαν το Θεόδωρο Γαλιατσάτο, το Θοδωρή το Χαλικιά και τους άξιους συνυποψήφιούς μου.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους από τη Λευκάδα, το Μεγανήσι, τον Καστό και τον Κάλαμο, οι οποίοι ψήφισαν σχήματα αριστερά, προοδευτικά και αντιμνημονιακά, χαρίζοντάς μου την αναπτερωμένη ελπίδα ότι θα κάνουμε τη μεγάλη στροφή, θα πραγματοποιήσουμε τη μεγάλη ανατροπή, θα πάρουμε τις ζωές μας ξανά στα χέρια μας, θα αποφασίσουμε εμείς για τον τόπο μας.

Την Κυριακή, στις 25 Μαΐου, θα ψηφίσουμε τον Κώστα Δρακονταειδή για Δήμαρχο Λευκάδας, θα ψηφίσουμε το Θεόδωρο Γαλιατσάτο και την ΑΝ.Α.Σ.Α. στο δεύτερο γύρο των Περιφερειακών Εκλογών, θα ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές.

Τώρα είναι η ευκαιρία να δείξουμε τη δύναμη της Δημοκρατίας, τώρα έχουμε την ευθύνη να πάρουμε θέση!

 

Γιάννης Γαρύφαλλος, συντονιστής Ν. Ε. Λευκάδας ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος «ΑΝ.Α.Σ.Α. για τα Ιόνια Νησιά»

Σχετικά άρθρα

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας ο δήμαρχος Μεγανησίου, Παύλος Δάγλας

Την Παρασκευή 31/10/2014 συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του Συνδέσμου Ύδρευσης Λευκάδας και Αιτωλοακαρνανίας, για τη διετία 2014-2016. Το Δ.Σ. ως […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *