Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
22 Μαρτίου 2018

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Λευκάδας στηρίζουν επίσημα Κ. Δρακονταειδή για τον Δήμο Λευκάδας και Θ. Γαλιατσάτο για την Περιφέρεια

ΑΠΟΦΑΣΗ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Οι Ανεξάρτητοι  Έλληνες Λευκάδας, πιστοί στην  γραμμή του κινήματος μας για στήριξη και στελέχωση αμιγώς  αντιμνημονιακών  συνδυασμών, και για να έχουμε την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση και προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Αποφασίσαμε ομόφωνα κατά την συνεδρίαση του πυρήνα μας  της 12/2/2014 με θέμα “ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ” και όπως  αναφέρεται στα πρακτικά της συνεδριάσεως.

Την στήριξη

Για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ τον  ανεξάρτητο αντιμνημονιακό συνδυασμό “ΑΝ.Α.Σ.Α” με   επικεφαλής  του συνδυασμού τον Θόδωρο Γαλιατσάτο.

Για τον ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ τον  ανεξάρτητο αντιμνημονιακό συνδυασμό “ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ” με  επικεφαλής  του συνδυασμού  τον Κώστα Δρακονταειδή.

Γεράσιμος  Πετράτος

Τομεάρχης  Κεφαλονιάς-Ιθάκης -Λευκάδας

Σχετικά άρθρα

Πρόγραμμα περιοδειών υποψηφίων βουλευτών ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/01: ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/01; ΣΥΒΟΤΑ-ΕΥΓΗΡΟ-ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙ-ΚΟΝΤΑΡΑΙΝΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/01: ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ-ΚΑΡΥΑ ΠΕΜΠΤΗ 22/01:  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ στο Ξενοδοχείο «Lefkas» Παραλία Λευκάδας […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *