Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
15 Ιουλίου 2024

Καζάνι που βράζει η τοπική ΝΔ

Η ” λαϊκή δεξιά” στην Λευκάδα  πριονίζει την καρέκλα του Βουλευτή Λευκάδας.”Πυρά” κι από Πετρόπουλο για την ανεπάρκεια στελέχωσης του ΓΝΛ Λευκάδας

“Για μένα προσωπικά ο κύριος Καββαδάς ότι ήταν να δώσει το έδωσε, θεωρώ ότι έχει δυνατότητες μέχρι ένα σημείο και αυτή πάντα είναι η προσωπική μου άποψη.

Το γεγονός ότι ο ίδιος μπορεί να επισκέπτεται το νοσοκομείο, δεν συμβαίνει ακριβώς θα μας λύσει την επόμενη μέρα τα προβλήματά μας, καθώς κατά την άποψή μου το νοσοκομείο Λευκάδας υπολειτουργεί και όσοι γιατροί και νοσηλευτές είναι εκεί μέσα κάνουν μεγάλο αγώνα και αυτό καθημερινά βλέπω και μεταφέρεται.” δήλωσε στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Κουνιάκη , ενώ παράλληλα έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Μεγανησιώτισσα  υποψήφια του κόμματος κ. Γεωργία Αυγερινού.

Από τον Μάρτιο κιόλας ο Ιατρικός Σύλλογος με ανακοίνωση του  φίλα προσκείμενου προς την κυβερνώσα παράταξη ΔΣ, ανέδειξε θέμα στελέχωσης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας και μόλις προ ολίγων ημερών σε συνάντηση του Συλλόγου με υποψήφια Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ(Κ. Πάττυ Καλού) στο γραφείο του Γραμματέα  Γιώργου Παρασκευά, επιβεβαιώθηκε πρόβλημα στην λειτουργία του Νοσοκομείου με νέα  ανάρτηση, που αναιρέθηκε με μία δεύτερη που έκανε λόγω για παραίτηση από το ΔΣ κι αναφέρονταν σε “φασίστες” που ασκούν πιέσεις στον Γραμματέα του ΔΣ, ανάρτηση που διαγράφηκε λίγες ώρες αργότερα κι εμφανίστηκε στην θέση της μια νέα με το ακόλουθο περιεχόμενο:

Επίσης και ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Μελάς , όπου σταθεί κι  όπου βρεθεί δεν χάνει ευκαιρία να εκφράζει την ” συμπάθειά” του προς τον Βουλευτή Λευκάδας.

Εκτός όμως από τους προαναφερόμενους, κι άλλα στελέχη της ΝΔ  ασκούν έντονη κριτική στάση απέναντι στο αδιαμφισβήτητο έργο του Θανάση Καββαδά , τόσο για τους χειρισμούς του στα δασικά, στην σχέση του με τον εν ενεργεία δήμαρχο Λευκάδας κ. Χαράλαμπο Καλό, την Μαρίνα στοπ Βλυχό, το κτήριο στο καταφύγιο του Νυδριού, την θέση του για το Κάστρο.

Με αυτά και  μ΄αυτά γίνεται προφανές  ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ακόμα ένας “κομματικός εμφύλιος” που αλλάζει τα δεδομένα τόσο στις βουλευτικές, κυρίως όμως στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές που θα τις ακολουθήσουν .

Με τα φειγ-βολάν του έτερου υποψηφίου  κ. Βασίλη Παπαχρήστου και το πολιτικό “κόντεμα” του Θανάση Καββαδά , η Μεγανησσιώτισα Υποψήφια Γεωργία Αυγερινού θέτει σοβαρές βάσεις  για να πετύχει τον στόχο της  εάν όχι άμεσα, σίγουρα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Για την Περιφέρεια τα “πολιτικά μαχαίρια” έχουν βγεί από τα ζωνάρια από καιρό, με “μίνι ανταρσία” κατά της Ρόδης Κράτσα και στήριξη του ψηφοδελτίου του Γιάννη Τερπεκλή.

Όσο για τον νέο δήμαρχο, το “προφανές” ενδέχεται και πάλι να υποχωρήσει κάτω από το βάρος και την πίεση του “απίθανου”!

 

 

 

 

 

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Π.Ε. Λευκάδας. Εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου και της 149ης επετείου της Ένωσης της Επτανήσου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Πρόγραμμα Εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου Την Κυριακή 19 […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights