Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Δεκεμβρίου 2023

Με τρεις Ιατρούς Νεφρολογίας, Βιοπαθολογίας και Μαιευτικής ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας

Με απόφαση  του  Διοικητή της 6Η ΔΥΠΕ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ

Εγκρίθηκε η  πρόσληψη  ιατρού , ως επικουρικό ιατρό ειδικότητας ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Η διάρκεια της σύμβασης είναι τριάντα έξι (36) μήνες και λήγει αυτοδίκαια μόλις συμπληρωθεί ο ανωτέρω χρόνος.

Εγκρίνουμε την πρόσληψη  ιατρού, ως επικουρικό ιατρό ειδικότητας ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.Η διάρκεια της σύμβασης είναι τριάντα έξι (36) μήνες και λήγει αυτοδίκαια μόλις συμπληρωθεί ο ανωτέρω χρόνος.

Εγκρθηκε η  πρόσληψη ιατρού , ως επικουρικό ιατρό ειδικότητας ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Η διάρκεια της σύμβασης είναι τριάντα έξι (36) μήνες και λήγει αυτοδίκαια μόλις συμπληρωθεί ο ανωτέρω χρόνος.

Οι παραπάνω ιατροί προσλαμβάνονται με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και τους καταβάλλονται κατά μήνα οι μηνιαίες αποδοχές πρωτοδιόριστου γιατρού Ε.Σ.Υ με βαθμό Επιμελητή Β΄. Σε εκτέλεση της παρούσας θα υπογραφεί σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από τους αναφερόμενους  ιατρούς και το ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, φωτοαντίγραφο της οποίας αποστέλλεται στη Διοίκηση τηςης ΥΠΕ και στο Υπουργείο Υγείας.

Οι προαναφερόμενοι ιατροί  εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησης της απόφασης , οφείλουν  να παρουσιασθούν  στο ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ για ανάληψη υπηρεσίας.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Νικιάνας προς τον Υπουργό Οικονομικών για τη διάθεση της άμμου της Αμμόγλωσσας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ                        ΝΙΚΙΑΝΑΣ ΕΠΕΙΓΟΝ Ταχ. Διεύθυνση: Νικιάνα, 31100 Λευκάδα                                                                                              Τηλ. Επικοινωνίας: 26450.71493  6944985581 E-mail: nikiana.gr@gmail.com Αρ. […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights