Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
28 Μαΐου 2023

Με τρεις Ιατρούς Νεφρολογίας, Βιοπαθολογίας και Μαιευτικής ενισχύεται το Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας

Με απόφαση  του  Διοικητή της 6Η ΔΥΠΕ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΙΟΝΙΩΝ, ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΑΣ

Εγκρίθηκε η  πρόσληψη  ιατρού , ως επικουρικό ιατρό ειδικότητας ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑΣ για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Η διάρκεια της σύμβασης είναι τριάντα έξι (36) μήνες και λήγει αυτοδίκαια μόλις συμπληρωθεί ο ανωτέρω χρόνος.

Εγκρίνουμε την πρόσληψη  ιατρού, ως επικουρικό ιατρό ειδικότητας ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.Η διάρκεια της σύμβασης είναι τριάντα έξι (36) μήνες και λήγει αυτοδίκαια μόλις συμπληρωθεί ο ανωτέρω χρόνος.

Εγκρθηκε η  πρόσληψη ιατρού , ως επικουρικό ιατρό ειδικότητας ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑΣ για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Η διάρκεια της σύμβασης είναι τριάντα έξι (36) μήνες και λήγει αυτοδίκαια μόλις συμπληρωθεί ο ανωτέρω χρόνος.

Οι παραπάνω ιατροί προσλαμβάνονται με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και τους καταβάλλονται κατά μήνα οι μηνιαίες αποδοχές πρωτοδιόριστου γιατρού Ε.Σ.Υ με βαθμό Επιμελητή Β΄. Σε εκτέλεση της παρούσας θα υπογραφεί σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου από τους αναφερόμενους  ιατρούς και το ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ, φωτοαντίγραφο της οποίας αποστέλλεται στη Διοίκηση τηςης ΥΠΕ και στο Υπουργείο Υγείας.

Οι προαναφερόμενοι ιατροί  εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησης της απόφασης , οφείλουν  να παρουσιασθούν  στο ΓΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ για ανάληψη υπηρεσίας.

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πλήγμα για το Ιόνιο η κατάργηση του τμήματος Προστασίας και Συντήρησης Πολιτισμικής Κληρονομιάς του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Το νησί της Ζακύνθου, αλλά και τα Ιόνια γενικότερα, έχουν πλούσια  πολιτισμική κληρονομιά για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη του τμήματος  […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights