Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Νοεμβρίου 2019

Ενημέρωση για την πορεία του ΕΣΠΑ τον Ιούλιο στην Κέρκυρα

 

Από αριστερά: Ο Γεώργιος Κεµεντσετσίδης, από τη Γ.Γ. Επενδύσεων και Ανάπτυξης, ο Νίκος Χρυσάνθου, Εκπρόσωπος D.G. REGIO της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπεύθυνος για την περιοχή Ιονίων Νήσων, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σωτήρης Κουρής και ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής, Πέτρος Οικονόμου

Κέρκυρα 27  Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Ενημέρωση για την πορεία του ΕΣΠΑ τον Ιούλιο στην Κέρκυρα

Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου, επισκέφτηκαν σήμερα στο γραφείο του στην Κέρκυρα, ο Νίκος Χρυσάνθου, Εκπρόσωπος D.G. REGIO της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, υπεύθυνος για την περιοχή Ιονίων Νήσων και ο Γεώργιος Κεµεντσετσίδης, από τη Γ.Γ. Επενδύσεων και Ανάπτυξης.

Στη συνάντηση παρόντες ήταν, επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σωτήρης Κουρής, καθώς και ο Προϊστάμενος της Διαχειριστικής Αρχής, Πέτρος Οικονόμου.

Κατά τη διάρκειας της συζήτησης που έγινε, ανακοινώθηκε ότι εντός του Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα ενημερωτική συνάντηση, με θέμα την εξέλιξη του Προγράμματος ΕΣΠΑ κατά την περίοδο 2010 και 2011.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Προμήθεια 6 ασθενοφόρων για τις ανάγκες του Ε.Κ.Α.Β. στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Κέρκυρα 10 Ιουλίου 2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                        ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ταχ. Δ/νση: Αλυκές Ποταμού                        49100, Κέρκυρα                                         […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *