Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
2 Μαρτίου 2024

Παρόν στα δικαστήρια σήμερα ο δήμαρχος Μεγανησίου

Για διώξεις  που ασκήθηκαν εις βάρος του για την Σχίζα και την έγκληση δημοτικών συμβούλων για ψευδής καταμύνηση

Ο δήμαρχος Μεγανησίου κ. Παύλος Δάγλας -παρά την έντονη φημολογία που είχε καλλιεργηθεί τις προηγούμενες ημέρες , βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες παρουσία του δικηγόρου του για την διεξαγωγή της ακροαματικής διαδικασίας, ωστόσο από υπαιτιότητα των εγκαλούντων η δίκη αναβλήθηκε για την 5η Δεκεμβρίου!

Όπως δήλωσε στο meganisinewς , δεν είχε κάποιο λόγο να μην παραστεί στην δίκη αφού ότι ήταν βάσει της θέση του δυνατόν να πράξει , το έπραξε και δεν υπάρχει κάτι να του καταλογιστεί.

-O  δήμος Μεγανησίου διενήργησε ανοικτό δημόσιο διαγωνισμό για την μεταφορά των τετρακοσσίων τριάντα τεσσάρων τόνων οικιακών απορριμμάτων ο οποίος  απόβηκε άκαρπος! Πραγματοποιήθηκε και δεύτερος επαναληπτικός διαγωνισμός ο οποίος κατέστη κι αυτός άγονος. Όμως έχουμε πλέον ψηφισμένο προϋπολογισμό  και η μεταφορά θα ξεκινήσει άμεσα με κάθε προσφερόμενο τρόπο και μέσο.

 

Όσων αφορά την δίωξη που αφορά δημοτικούς συμβούλους, εγώ στα δικαστήρια ήμουν και τους περίμενα, αυτοί δεν εμφανίστηκαν και δήλωσαν κώλυμα, είπε  στο megansisinews

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Πρόσκληση ενδιαφερομένων σε σύσκεψη στην Π.Ε Λευκάδας, για τον καθορισμό του όγκου των αλιεργατών πολιτών τρίτων χωρών

Στην Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας πρόκειται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη υπό την Προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λευκάδας  κ. Θεόδωρου  Χαλικιά , την  […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights