Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

“Γίνε και εσύ υποψήφιος μπορείς” να βοηθήσεις το Μεγανήσι

Ζητούνται 160 με 200 άτομα  περίπου για να συμπληρώσουν  τα πέντε ψηφοδέλτια των πέντε υποψηφίων δημάρχων στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δύο μέχρι στιγμής οι υποψήφιοι δήμαρχοι που γνωστοποίησαν τις προθέσεις τους, Δάγλας και Αργυρός, ένας τρίτος ανακοινώνει αμέσως μετά τις εορτές, ένας τέταρτος  μέσα Ιανουαρίου και η Λαική Συσπείρωση διερευνά αυτή την πιθανότητα μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό  απαιτούνται 30 για το ΔΣ και περίπου 10 για τα Τ.Σ  επί πέντε υποψηφιότητυες , περίπου 200 άτομα!

Βέβαια  έχουν προνοήσει οι πρώην  εκλεγμένοι δήμαρχοι κι έχουν εγγράψει 202 άτομα επιπλέον(εν δυνάμει ψηφοφόρους τους) μεταξύ των δύο απογραφών. Αυτό βέβαια είναι ήδη γνωστό και το διαβάσατε ήδη εδώ. Το νέο που θέλουμε να προσθέσουμε είναι ότι  οι “νέοι απογεγραμμένοι” ζητούν την δική τους διέξοδο που οδηγεί στον “δημαρχιακό θώκο”.

Αυτές λοιπόν τις πολιτικές εξελίξεις ανέδειξαν τα  τραπέζια των εορτών  στο Μεγανήσι,  για την Λευκάδα θ΄αναφερθούμε σε επόμενο άρθρο μας, αφού εκεί   ακόμα στήνονται πολιτικά τραπέζια!

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights