Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
10 Δεκεμβρίου 2022

Οι “συμπαραστάτες” απόντες από το συλλαλητήριο

Μόνοι τους  θα “βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά” οι Λευκαδίτες που αντιδρούν στις ιδιωτικοποιήσεις, Μεγάλη συγκέντρωση-συλλαλητήριο στην Λευκάδα για την παραχώρηση του Κάστρου!

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο χθεσινό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λευκάδας ενάντια στην “ιδιωτικοποίηση” σ.σ παραχώρηση για 25 χρόνια,  του Τουριστικού Περιπτέρου στο Κάστρου, σε μια εκδήλωση που χαρακτιρίζεται από μαζικότητα και παλμό.

Οι διοργανωτές εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την μαζική συμμετοχή του κόσμου και των συλλογικοτήτων και ισχυρίζονται πως δόθηκε ένα ισχυρό μήνυμα από ένα σημαντικό μέρος της κοινωνίας ενάντια στην επένδυση.

Μάλιστα ζητούν από το δημοτικό συμβούλιο να απορρίψει την διαγωνιστική διαδικασία και να προτρέψει το διοικητικό συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου να την καταψηφίσει.

Κάτω από αυτό το πρίσμα έχει ενδιαφέρον η εισήγηση του Δημάρχου Χαράλαμπου Καλού μετά την ολοκλήρωση του πορίσματος της τριμελούς επιτροπής στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Είναι γεγονός ότι οι όποιες αποφάσεις θα δρομολογήσουν ένα κύμα εξελίξεων τόσο με πολιτικά χαρακτηριστικά αλλά και με σοβαρές νομικές εμπλοκές από την στιγμή που η εταιρεία ακολουθεί την νομική οδό για να διαφυλάξει τα συμφέροντας της.

Επίσης μετά και την χθεσινή συγκέντρωση γίνεται προφανές ότι οι πολιτικοί συσχετισμοί στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο δεν αντιπροσωπεύουν πια την βούληση της κοινωνίας, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τις πολιτικές εξελίξεις!

 

αντλήθηκαν πληροφορίες και φωτογραφίες από το lefkadatoday.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

«Όχι» από τον Περιφερειάρχη Ι.Ν. Θεόδ. Γαλιατσάτο στα αιτήματα για συνάντηση με τον επίτιμο πρόξενο της Ο.Δ.Γ. στην Κέρκυρα και τον Αντ/ρχη του Ρύγκεν

Απέρριψε το αίτημα για συνάντηση με τον επίτιμο πρόξενο της Ο.Δ.Γ. στην Κέρκυρα, κ. Κώστα Γισδάκη, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *