Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
13 Ιουλίου 2024

“Πολιτικό τσουνάμι ” χτυπάει την Λευκάδα με πρώτο θύμα την δημοτική αρχή

Με αφετηρία και σημείο αναφοράς την ενοικίαση του Τουριστικού Περιπτέρου στη περιοχή του Κάστρου

Είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα στην Λευκάδα, σείεται συθέμελα το πολιτικό σκηνικό από ένα νέο κύμα αμφισβήτησης  και δυσπιστίας σχετικά με τις πολιτικές επιλογές για την ανάπτυξη, την πορεία και το μέλλον του νησιού.

Ένα κίνημα που κατά την γνώμη μας είχε  αποφέρει την αλλαγή ηγεσίας στον δήμο το 2014, μιας ηγεσίας  που δεν ανταποκρίθηκε στα κελεύσματα και τις προσδοκίες της κοινωνίας.

Ο Κορωνοϊός, λειτούργησε ως ” κολλημένη βαλβίδα εκτόνωσης” της “πολιτικής χύτρας” που βράζει , διαψεύδοντας τις τότε πολιτικές μας εκτιμήσεις περί απραξίας και συμβιβασμού.

Ίσως πάλι  επειδή είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι φόροι, η ενέργεια, η ακρίβεια θα εξανεμίσουν τα έσοδα από την καλή τουριστική χρονιά

Και παρότι αρκετοί  είναι εκείνοι που  στην πορεία ανέβηκαν στο “νέο άρμα” με σκοπό να το πατρονάρουν ή ακόμη και να το βαπτίσουν, εντούτοις  σήμερα που μιλάμε παραμένει πολυσυλλεκτικό, αχρωμάτιστο  κι ανεξέλεγκτο  αναμένοντας  την ηγεσία από την ” νέα εγκυμονούσα” πολιτική κατάσταση.

Για την σύνθεση , τα κίνητρα, τον σκοπό , την πολιτική ταυτότητα αυτού του κιινήματος εδώ είμαστε για να το αναλύσουμε σε επόμενα άρθρα.

Ένα είναι βέβαιο , το “καράβι” του Μπάμπη    “μπάζει νερά”, μένει να δούμε εάν  θα χτυπηθούν κι άλλα “καράβια” …

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights