Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Ιουνίου 2024

Απάντηση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου στο δημοσίευμα του meganisinews

Δεν υπέβαλλα την παραίτησή μου

“Στο site σας ανεβάσατε σαν είδηση την παραίτηση του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Είδηση που δημοσιεύσατε χωρίς να υπάρξει κάποια ανακοίνωση του Προέδρου ή του Λιμενικού Ταμείου ή έστω κάποια τηλεφωνική επικοινωνία.

Σε περίπτωση που ο Πρόεδρος υποβάλει παραίτηση προφανώς θα την υποβάλει στον Δήμαρχο και στο Δημοτικό Συμβούλιο που τον επέλεξαν για τη θέση αυτή. Πάντως η παραίτηση από μια πολιτική θέση δεν είναι απειλή, όπως γράφετε, αλλά πολιτική πράξη.

Θα δοθεί ανακοίνωση από το Λιμενικό Ταμείο και θα υπάρξει πλήρη ενημέρωση.

Σπύρος Καρβούνης”

Η απάντηση του meganisinews: Δώστε στην δημοσιότητα τα πρακτικά της συνεδρίασης της περασμένης Τρίτης

Aγαπητέ κύριε πρόεδρε,

Δεν μπορούμε  να γνωρίζουμε τελικά εάν υποβάλλατε  την παραίτησή σας ,  αυτή είναι η εικόνα που μας μετέφεραν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου γιατί πιθανώς αυτό αφήσατε να εννοηθεί ξεκάθαρα προς αυτούς. Ωστόσο εάν πρόκειται για μία παρόρμηση της στιγμής που δεν  είχε την αναμενόμενη και αυτονόητη συνέχεια, είναι προφανές ότι ξεκάθαρα μιλάμε για μία  είδους ” πολιτική απειλή” κατά το κοινώς ονομαζόμενο “bullying” προς τα μέλη του Δ Σ, εσείς λοιπόν, θ΄αποφασίσεται εάν θα γίνει “πολιτική πράξη”

Σε κάθε περίπτωση, δώστε τα πρακτικά της συζήτησης του θέματος γιατί εάν όντως δεν είναι έτσι, εμείς θα “κρεμάσουμε στα μανταλάκια” τις πηγές μας.

Και τα τηλέφωνα τα σηκώνουμε. Ειδικά όταν μας καλούν δημοσιογράφοι!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights