Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2023

Την παραίτησή του υπέβαλλε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου

Στην συνεδρίαση  του Διοικητικού Συμβουλίου της περασμένης Τρίτης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αφορμή δόθηκε κατά την συζήτηση θέματος  για την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στα Σύβοτα. Ο πρόεδρος εισηγήθηκε να μην δοθεί άδεια,  αλλά δεν κατάφερε να πείσει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τα οποία  είχαν διαφορετική άποψη κι όμόφωνα αποφάσισαν να παραχωρήσουν την  άδεια τοποθέτησης, ικανοποιώντας το αίτημα .

Ο πρόεδρος  απείλησε στην συνέχεια απευθυνόμενος προς το σώμα ότι εάν τα μέλη δεν αλλάξουν την ψήφο τους θα οδηγηθεί σε υποβολή παραίτησης, για να λάβει την απάντηση από τον κ. Θανάση Κονιδάρη , ότι δεν γίνεται στα Σύβοτα να έχουν δοθεί τέσσερις ανάλογες άδειες  και να εξαιρεθεί μία πέμπτη  που πληροί τις ίδιες ακριβώς προϋποθέσεις.

Δεν ξέρουμε εάν υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που οδήγησαν τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου να πάρει αυτήν την απόφαση, εικάζουμε ότι είναι αποτέλεσμα  περισσότερων του ενός κι όχι μόνο της απώλειας ελέγχου του ΔΣ.

Έτσι στα χέρια του δημάρχου Λευκάδας παίζεται πλέον το μέλλον της συνέχισης η μή της θητείας του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ελεύθερες Παραλίες για τουριστικό περίπτερο: “Μεγάλη Νίκη του Λευκαδίτικου λαού”

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ  ΚΑΣΤΡΟ  ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ  ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΑΟΛ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Λευκαδίτισσες Λευκαδίτες Μετά τις μαζικές λαϊκές κινητοποιήσεις των τελευταίων […]

Κανονικά προχωράει, με τις “ευλογίες” του Δήμου Λευκάδας και την ανοχή της κοινωνίας, η ιδιωτικοποίηση του νερού

Επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Λευκάδας επιβεβαιώνει ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που αναρτήθηκε πριν ένα χρόνο: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights