Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

Στις παράπλευρες απώλειες του πολέμου της Ουκρανίας το πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”…

Το πρόγραμμα αφορά στην κατασκευή έργων ιδίως στους τομείς των υποδομών, της ψηφιακής σύγκλισης, της βιώσιμης ανάπτυξης, προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς και την προμήθεια αγαθών και υπηρεσιών πολιτικής προστασίας και προστασίας της δημόσιας υγείας και ειδικότερα την άρση των οικονομικών επιπτώσεων από τη διασπορά του κορωνοϊού, καθώς και για την εκτέλεση δράσεων και πρωτοβουλιών κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης.

Τα χρήματα θα δίνονταν υπό μορφή δανείου μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και θ΄αποπληρωνόνταν μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

Αγροτική Οδοποιία ύψους 3.400.000 ενέταξε στο πρόγραμμα ο δήμος Μεγανησίου, ο δήμος Λευκάδας τον Κινηματογράφο Απόλλωνα, Αγροτική Οδοποιία και αστική αναβάθμιση κοντα στα 4.000.000 e

Ωστόσο ήταν Ιανουάριος 2022 όπου σαν ” βόμβα” έσκασε στη συνεδρίαση (27/1) του ΔΣ της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) , η ενημέρωση που είχε για το τι μέλλει γενέσθαι για το πρόγραμμα ” Αντώνης Τρίτσης” το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της, Γιάννης Τσιάμης.

Ο κ. Τσιάμης ενημέρωσε τα μέλη του κορυφαίου θεσμικού οργάνου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , ότι σύμφωνα με έγκυρη ενημέρωση που έχει ” θα γίνουν δυο συνεδριάσεις Επιτροπών του “Τρίτσης” και μετά μπαίνει αναστολή”

Κι απ΄ότι δείχνουν τα πράγματα ,όχι μόνο σε αναστολή, αλλά και στην “βαθιά κατάψυξη” αφού το περίφημο “μαξιλάρι του ΣΥΡΙΖΑ”, σπαταλήθηκε  σε επιδοματική πολιτική ελέω ακριβής ενέργειας!

Έτσι μένουμε στην περίφημη ρήση: εις αύριον τα σπουδαία!. Με ότι μπορεί να σημαίνει “αύριο” στην κοινή καθομιλουμένη. Πάντως σίγουρα για μετά το 2023!!!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights