Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Νοεμβρίου 2023

Η ΕΤΑΔ ΑΕ καλεί τους επιχειρηματίες να πληρώσουν ενοίκιο για την αυλή τους στο Νυδρί

Κι όχι μόνο στο Νυδρί, το ζήτημα αφορά κι άλλες περιοχές της Λευκάδας

Σοβαρό ζήτημα έχει ανακύψει με πρόσκληση ενδιαφέροντος για ενοικιάσεις χώρων και κτιρίων που ανήκουν στην ΕΤΑΔ ΑΕ κι αφορούν τον νομό της Λευκάδας. Η πρόσκληση τρέχει από τις 28/04/2022 κι αφορά την εκμίσθωση τμημάτων των ακινήτων με ΑΒΚ 89, 92, 94, 101, 102, 141, 142, 104 Δήμου Λευκάδας 

Η πρόσκληση απευθύνεται στις εξής κατηγορίες ενδιαφερομένων:

Κατηγορία Α: Σε όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά σε ακίνητα όμορα των ΑΒΚ 89, 92, 94, 101, 102, 141, 142, 104, καιεπιθυμούν να εκμισθώσουν ανάλογα τμήματα των ως άνω ακινήτων, όπως η ομορότητα και το αναλογούν στην κάθε περίπτωση τμήμα ορίζεται στην οικεία
νομοθεσία και όπως αυτά ενδεικτικά αποτυπώνονται στα συνοδευτικά τοπογραφικά
διαγράμματα (Παράρτημα Α).

Κατηγορία Β: Σε όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν σε τμήμα ή τμήματα των ΑΒΚ 89, 92, 94, 101, 102, 141, 142, 104, τα οποία δεν θα εκμισθωθούν σε ενδιαφερόμενους της Κατηγορίας Α.
Κάθε ενδιαφερόμενος δύναται να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για περισσότερα του ενός τμήματα.

Όπως διαπιστώνεται από τους ορθοφωνικούς χάρτες ,υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με ιδιοκτησίες που βρίσκονται εντός των Ζωνών αυτών ,ακόμα και κτίρια που κάτω από την άγνοια των ιδιοκτητών υπάρχει περίπτωση να ενοικιαστεί σε τρίτους(βλ κατηγορία β πιο πάνω στο άρθρο μας) κομμάτι αυτής προς εκμετάλευση σε τρίτους.

Ειδικά για το Νυδρί έχουμε αναφερθεί με θέμα που ανάδειξε η Λαϊκή Συσπείρωση

Δεκαπέντε παραλιακά μαγαζιά στο Νυδρί κινδυνεύουν με λουκέτο

Για την Κατηγορία Α΄ η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος ορίζεται αποκλειστικά μέχρι την 25/5/2022 και ημέρα Τετάρτη.

Για τη Κατηγορία Β’ η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος ορίζεται μέχρι την 15/6/2022 και ημέρα Τετάρτη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγο καιρό ο Βουλευτής Λευκάδας υποσχέθηκε λύση με τροπολογία στην Βουλή για το ζήτημα που έχει προκύψει στο Νυδρί. Σε χθεσινή επικοινωνία μας πάντως , δήλωσε άγνοια για την νέα αυτή εξέλιξη.

Όπως έχουν τα πράγματα σήμερα , η ΕΤΑΔ ΑΕ μας υπενθυμίζει ότι όχι μόνο δεν λύθηκε το πρόβλημα , αλλά επεκτάθηκε και σε άλλες περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος στην Λευκάδα.

δείτε την πρόσκληση εδώ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights