Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Απριλίου 2024

(update) Δεν υπάρχει θέμα δηλώνει η επιχείρηση

Δεν μας επισκέφθηκε καμιά υπηρεσία, αυτοβούλως κλείσαμε την επιχείρηση , ώστε να διευκολύνουμε την προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία  βάσει του συμφωνητικού μας με την ΕΤΑΔ για την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής μας και φέτος, αυτό μας δήλωσε ο εκπρόσωπος της επιχείρησης.

Ωστόσο η ΕΤΑΔ  έχει ήδη αναρτήσει πρόσκληση ενδιαφέροντος με καταληκτική ημερομηνία την 25/04/2022 , όπου συμπεριλαμβάνει στα ακίνητα προς ενοικίαση και το Φανάρι δείτε εδώ

δείτε σχετικά: Μετεγγραμμένο στο Υποθηκοφυλακείο Λευκάδας το Φανάρι και το ΒΚ 94

Σε ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό οδηγείται  το Αναψυκτήριο στο Φανάρι

Στο Μεγανήσι βρέθηκαν σήμερα υπάλληλοι της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου κι επισκέφθηκαν το αναψυκτήριο που με τελεσίδικη δικαστική απόφαση έχει περάσει πλέον στην ιδιοκτησία του Δημοσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Εταιρεία του Ελληνικού Δημοσίου προσανατολίζεται στην άμεση προκήρυξη  ανοιχτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκ νέου μίσθωση του ακινήτου.

Tώρα για το μεσοδιάστημα μέχρι την ανάδειξη του νέου αναδόχου ενοικιαστή,  όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά , με πιθανότερο να επιβληθεί αναστολή όποιας οικονομικής δραστηριότητας εντός του ακινήτου.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights