Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
26 Νοεμβρίου 2022

Την εκμίσθωση του Δημοτικού Αναψυκτήριου στην Ρόκα αποφάσισε το ΔΣ Μεγανησίου

Το Δημοτικό ακίνητο βρίσκεται στη θέση ΡΟΚΑ της Τοπικής Κοινότητας Σπαρτοχωρίου του Δήμου Μεγανησίου. Το εν λόγω ακίνητο είναι αναπαλαιωμένο ισόγειο κτίριο εμβαδού 79,50 τ.μ. με προαύλιο χώρο 518,52 τ.μ. που περιλαμβάνει κτίριο εξυπηρέτησης λουομένων εμβαδού 24 τ.μ. σύμφωνα με το τοπογραφικό διάγραμμα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου αναλυτικά το εκμισθούμενο ακίνητο περιλαμβάνει :

Α. Μια (1) εγκατάσταση αναψυκτηρίου, εμβαδού 79,50 τ.μ.

Β. Προαύλιο χώρο, εμβαδού 518,52 τ.μ.

Γ. Εξωτερικό χώρο για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, εμβαδού 200,00 τ.μ.

Το ακίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, συγκεκριμένα «Αναψυκτήριο». Το ακίνητο δε χρησιμοποιείται από το Δήμο ούτε μισθώνεται σε ιδιώτη καθώς λύθηκε η σύμβαση μίσθωσης που υπήρχε στις 5 Ιανουαρίου 2022.

Κατόπιν των ανωτέρω, προτείνεται η εκ νέου εκμίσθωση του Δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στη θέση ΡΟΚΑ της Τοπικής Κοινότητας Σπαρτοχωρίου του Δήμου Μεγανησίου με τη διενέργεια ανοικτής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας, κατά τις διαδικασίες που ορίζει το ΠΔ 270/81 και το άρθρο 192 παρ.1 του ΔΚΚ.

Το Δημοτικό Συμβούλιο, αφού άκουσε την εισήγηση, τους δημοτικούς συμβούλους που πήραν το λόγο, είδε και τα σχετικά έγγραφα αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ, τα εξής: Εγκρίνει την εκ νέου εκμίσθωση του Δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στη θέση ΡΟΚΑ της Τοπικής Κοινότητας Σπαρτοχωρίου του Δήμου Μεγανησίου με τη διενέργεια ανοικτής προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας, κατά τις διαδικασίες που
ορίζει το ΠΔ 270/81 και το άρθρο 192 παρ.1 του ΔΚΚ.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Οι δήμοι στις κάλπες. Η Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων εκλέγει Πρόεδρο των Δημάρχων

Ρεπορτάζ και …κομματικό παρασκήνιο. Ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου Κέρκυρας και Προέδρου της Γ.Σ., Γιάννη Τρεπεκλή, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.