Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Νοεμβρίου 2019

Αισιοδοξία για αύξηση της τουριστικής κίνησης στα Ιόνια

Μήνυμα αισιοδοξίας για τα νησιά του Ιονίου, αποτελούν οι νέες, απευθείας πτήσεις αεροπορικών εταιρειών από ευρωπαϊκές πόλεις προς τα αεροδρόμια της Επτανήσου, οι κάτοικοι της οποίας ελπίζουν πλέον βάσιμα σε βελτίωση της κίνησης κατά τη φετινή τουριστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, η Lauda Air – θυγατρική της Austria Airlines – συνδέει από χθες τη Βιέννη με το αεροδρόμιο Ιωάννης Καποδίστριας της Κέρκυρας, με δυο πτήσεις την εβδομάδα και μέχρι και τις 24 Σεπτεμβρίου. Εξάλλου, δρομολογούνται πτήσεις κάθε Τρίτη από και άλλους τρεις προορισμούς της Αυστρίας, τις πόλεις Ζάλτσμπουργκ, Λιντς και Γκαρτς.

Επίσης, σύμφωνα με το καλοκαιρινό πρόγραμμα της εταιρείας, θα γίνονται πτήσεις κάθε εβδομάδα προς τη Ζάκυνθο αλλά και την Πρέβεζα-Λευκάδα. Ακόμη, στις 11 Ιουνίου, η ουγγρική αεροπορική εταιρία Malev, εγκαινιάζει απευθείας πτήσεις που θα συνδέουν πέντε φορές την εβδομάδα την Κέρκυρα με την Βουδαπέστη.

Οι πτήσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου, καθώς φέτος υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την Κέρκυρα από την ουγγρική αγορά. Αλλά και η χαμηλού κόστους εταιρεία Ryan Air, θα εγκαινιάσει – σε περίπου ένα μήνα – για πρώτη φορά πτήσεις από τη Βρετανία προς την Κέρκυρα μέχρι και τον Οκτώβριο.

ΠΗΓΗ : i-reporter.gr

0 Shares

Σχετικά άρθρα

ΠΙΝ: Συγκρατημένη αισιοδοξία από την τουριστική έκθεση της Πράγας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                        Κέρκυρα 13 Φεβρουαρίου  2012 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ                        ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ταχ. Δ/νση: Αλυκές Ποταμού                    49100, Κέρκυρα                                         Τηλ: […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *