Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
7 Δεκεμβρίου 2023

Νέα ανάρτηση και νέα προθεσμία ενστάσεων για πρόδηλα σφάλματα στους δασικούς χάρτες

Μέχρι τις 16 Μαρτίου η προθεσμία για την υποβολή των ενστάσεων

Με απόφαση της , η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων , τροποποιεί τον αναρτημένο δασικό χάρτη Π.Ε. Λευκάδας (σύνολο ΟΤΑ) για την ενσωμάτωση των διορθώσεων (αποδεκτών) προδήλων σφαλμάτων όπως αυτά περιγράφονται στην παρ. Α’ της αρ.153394/919/12.04.2017 Υπουργικής απόφασης (Β΄ 1366/2017) “Καθορισμός, προσδιορισμός, τρόπος και διαδικασία διόρθωσης πρόδηλων σφαλμάτων στην κατάρτιση και κύρωση των δασικών χαρτών“, συνολικού εμβαδού 363.108,54 στρεμμάτων, όπως φαίνεται σε προσαρτημένο διάγραμμα χάρτη κλίμακας 1:50:000 το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παπόφασης.

Καλείται κάθε ενδιαφερόμενος, αφού λάβει γνώση τού περιεχομένου του κατά τα ανωτέρω διορθωμένου δασικού χάρτη, να υποβάλει τις τυχόν αντιρρήσεις του μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αντιρρήσεων σύμφωνα με την (9) σχετική δηλ. 16 Μαρτίου του 2022 για τους κατοίκους εσωτερικού και 5 Απριλίου για τους κατοίκους εξωτερικού.

Η απόφαση συνοδευόμενη από τα ψηφιακά αρχεία του διορθωμένου δασικού χάρτη και του αντίστοιχου «Ορθοφωτοχάρτη έτους 1945 (1960)» σε μορφή shapefiles (.shp), αποστέλλεται στο “Ελληνικό Κτηματολόγιο” για την ανάρτησή της και την απεικόνιση των δεδομένων στην ιστοσελίδα του στον ειδικό δικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων.

Δείτε εδώ τον ανανεωμένο δασικό χάρτη

Για την υποβολή ενστάσεων εδώ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights