Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Μαρτίου 2024

Γιάννης Λιβιτσάνος στον prisma 91,6 FM: “Δεν γνώριζα για την αντικατάστασή μου, δεν είχαμε κάνει τέτοια συζήτηση “

Τι δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό prisma 91,6

Κληθείς να σχολιάσει το άρθρο του meganisinews, ανέφερε ότι συμφωνεί πλήρως με το περιεχόμενό του, ωστόσο εμφανής ήταν η προσπάθειά του να αμβλύνει τις εντυπώσεις, αφού στην συνέχεια   και στις διευκρινιστικές ερωτήσεις του δημοσιογράφου στην εκδοχή που παρουσίασε για τα γεγονότα, έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις .

Ανέφερε  ότι θα σεβαστεί την απόφαση του δημάρχου  , δεν θα αποχωρήσει από την σύμπραξη , θα υπερασπιστεί και θα ψηφίζει όλες τις αποφάσεις που αφορούν την ύδρευση, συνεργαζόμενος με τον νέο Αντιδήμαρχο ύδρευσης κ. Φίλιππο Σκληρό.

Δήλωσε  ότι είναι νωρίς ακόμα για να αποφασίσει εάν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, αφού προέχει να ολοκληρώσει το έργο του βάζοντας το συμφέρον του τόπου πάνω από όλα αυτήν την στιγμή.

Το συμπέρασμα που αποκομίσαμε εμείς από την ραδιοφωνική συνέντευξη, είναι ότι ο κ. Λιβιτσάνος είναι προφανώς αιφνιδιασμένος και ότι δεν είχε τον χρόνο να επεξεργαστεί και να καθορίσει την στάση του , επίσης είναι περίπου βέβαιο ότι στο διάστημα των ολίγων ημερών που μεσολάβησαν μέχρι την ραδιοφωνική του παρουσία δέχθηκε πλήθος παρεμβάσεων , ώστε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους!

Όπως και να έχουν τα πράγματα, οι επόμενες μέρες θα δείξουν ποια θα είναι η στάση του απέναντι στους πολιτικούς του εταίρους στον δήμο.  Και μπορεί να λέει ότι θέλει τώρα , αλλά γρήγορα θα  συνειδητοποιήσει ότι  η θέση του δημοτικού συμβούλου έχει “αναμμένα κάρβουνα”,  όταν γνωρίζεις ότι   σ΄αυτή κάθεσαι έχοντας περάσει από την θέση του ” πρώτου την τάξει” Αντιδημάρχου-Αναπληρωτή  δημάρχου,

Ποσώ δε μάλλον , όταν σ΄αυτή κάθεσαι όχι από επιλογή σου ,αλλά επειδή  οι “συνεταίροι” σου αυτή άφησαν  αδειανή  για εσένα.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Παράταση προθεσμίας(5η) στο έργο: “Κατασκευή – Αναβάθµιση οδικής σύνδεσης πόλης Λευκάδας µε τον οδικό άξονα Άκτιο – ∆υτικός Άξονας “

Δεν αποδίδουν τμήματα από τις απαλλοτριωμένες εκτάσεις οι ιδιοκτήτες τους  Εγκρίθηκε από το αρμόδιο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών η χορήγηση […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights