Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
16 Απριλίου 2024

Αιχμές και υπονοούμενα για την κ. Σεβαστή Ρεκατσίνα από τον πρόεδρο της Τ.Κ.Καρυάς,παραπέμπουν σε έντονο “Παρασκήνιο” τις παραμονές του ορισμού των Αντιδημάρχων!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΡΥΑΣ
ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΤΩΠΟΔΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ-ΡΕΚΑΤΣΙΝΑ.

Κα Κωνσταντινίδη μπορεί η εμπειρία μου στο διαδίκτυο να μην είναι τόσο μεγάλη αλλά τα αντανακλαστικά μου σε ανακρίβειες που λέγονται ή γράφονται είναι πολύ καλά και για αυτόν τον λόγο επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω για τα παρακάτω:

Στην σύσκεψη που όντως έγινε στις αρχές του 2021 για τα θέματα που αφορούν την Καρυά και τέθηκαν οι προτεραιότητες υλοποίησης τους, ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ και το θέμα του Ρ/Σ Καρυάς. Επρόκειτο λοιπόν για μια συζήτηση χωρίς να υπάρχουν συμφωνίες και δεσμεύσεις πάνω ή κάτω από το τραπέζι. Τέτοιο λάθος ανάγνωσης από εσάς που είστε τόσο έμπειρη στην αρθρογραφία και το διαδίκτυο δεν
επιτρέπεται.

Αγαπητή φίλη Σεβαστή όπως πολύ καλά γνωρίζεις , έχεις και η ίδια παραδεχτεί στο παρελθόν, μπορώ παραπάνω από στοιχειωδώς να χειριστώ και τον γραπτό και τον προφορικό μου λόγο και δεν χρειάζομαι κανένα κείμενο από ΚΕΝΤΡΙΚΑ γραφεία να με καθοδηγήσει για να εκφράσω τις απόψεις μου. (Τα χειρόγραφα μου στην διάθεση σου μιας και δεν έχω την εμπειρία του πληκτρολογίου).

Ποτέ στην ζωή μου δεν υπήρξα εντολοδόχος κανενός, και για αυτόν ακριβώς το λόγο έχω έρθει σε αντιπαραθέσεις κατά καιρούς όπως ακριβώς έχει συμβεί και με εσένα προσωπικά.

Σχετικά με την ερώτηση σου περί ενημέρωσης του Κοινοτικού Συμβουλίου για την περιβόητη σύσκεψη – συζήτηση για τα θέματα που αφορούν την Καρυά, αυτή έγινε το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ του 2021 όταν πλέον είχα ενημέρωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για την πορεία υλοποίησης τους.

Φυσικά, πέραν των πρακτικών που είναι στην διάθεση σου, τρανή απόδειξη είναι και το σχόλιο του Τοπικού Συμβούλου Καρυάς Δ. Γκουλιώνη κάτω από την δημοσίευση σου που δείχνει ότι είναι ενήμερος.

Επειδή δεν διεκδικώ τον τίτλο του Παντογνώστη , σε αντίθεση με άλλους, δεν μπορώ να γνωρίζω αν χρειάζεται και δεύτερο studio ή και τρίτο για την εύρυθμη λειτουργία ενός ραδιοφωνικού σταθμού. Αυτό το γνωρίζουν οι ειδικοί και αυτοί που ασχολούνται με την αναβάθμιση του Ράδιο Καρυά.

Όσο αφορά την εμπιστοσύνη μου ή μη στο πρόσωπο του Δήμαρχου κάνεις δεν μίλησε για τυφλή εμπιστοσύνη. Υπάρχει η εμπιστοσύνη από την στιγμή που σε ότι έχει δεσμευτεί σε θέματα της Κοινότητας το έχει κάνει πράξη. Αν αυτό αλλάξει να είσαι σίγουρη ότι θα αλλάξω και εγώ.

Διαπιστώνοντας για μια ακόμη φορά ότι κάνεις λάθη στην ανάγνωση του κειμένου της ανακοίνωσης και θέλοντας να το ξεκαθαρίσω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, η ανακοίνωση αναφέρει την δημιουργία ΓΕΝΙΚΟΥ studio στο Πνευματικό Κέντρο της Λευκάδας που θα εξυπηρετεί και το Ράδιο Καρυά ΟΤΑΝ
ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.

Εγώ και κατ’ επέκταση το τοπικό συμβούλιο αυτήν την ενημέρωση είχαμε από τα ΚΕΝΤΡΙΚΑ. Εσείς που ανήκετε στα ΚΕΝΤΡΙΚΑ ίσως γνωρίσετε καλυτέρα από εμάς.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

Σε αυτό το σημείο λοιπόν δικαιούμαι και εγώ να κάνω μια ερώτηση.

Εφόσον σαν μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου ενημερωθήκατε στις 29 Δεκέμβριου, και μη γνωρίζοντας τι ενημέρωση είχαμε εμείς σαν Τοπικό Συμβούλιο, για ποιο λόγο δεν μας ενημερώσατε; Δημοσιεύσατε το άρθρο σας στα τοπικά μέσα και μάλιστα όχι στις 30 ή 31 Δεκεμβρίου ή από 1 μέχρι 4 Ιανουαρίου αλλά στις 5 Ιανουαρίου.

Μήπως περιμένατε να ωριμάσει κάτι ;

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τοπικού Συμβουλίου ΚΑΡΥΑΣ

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights