Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Απριλίου 2024

“Ξηλώθηκε” από αντιδήμαρχος ο Γιάννης Λιβιτσάνος με το νέο ορισμό των αντιδημάρχων στην Λευκάδα

Αντικατάσταση που φέρει την  “υπογραφή” του Θ. Σολδάτου

Τα δύο βασικά πολιτικά λάθη που  οδήγησαν τον τ. αντιδήμαρχο εκτός  της ηγετικής ομάδας  της διοίκησης του δήμου Λευκάδας

Βρισκόμαστε στον Οκτώβριο του 2021, όταν ο  Αντιδήμαρχος Λευκάδας εγγράφετε στους καταλόγους της Νέας Δημοκρατίας με σκοπό την συμμετοχή του στις κομματικές εκλογές. Η απόφασή του αυτή ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων τόσο  από μέλη και  ηγετικά κομματικά στελέχη της ς ΝΟΔΕ Λευκάδας , όσο κι από τα μέλη και τα ηγετικά στελέχη της παράταξης του ΚΙΝΑΛ .

Οι μεν πρώτοι διότι  τον θεωρούν  “ξένο” , οι  δεύτεροι διότι ενόψει των δικών τους κομματικών διεργασιών και την προσπάθεια ανασύνταξης δυνάμεων  θεωρούν ότι “πολιτικά αυτομόλησε”.

Βρέθηκε λοιπόν την δεδομένη πολιτική συγκυρία κάπου ανάμεσα! Ότι χειρότερο δηλαδή σε μια ρευστή πολιτική περίοδο , ενόψει του ετήσιου προγραμματισμένου ορισμού των νέων αντιδημάρχων και με δεδομένο του περιορισμένου πολιτικού χρόνου μέχρι τις νέες εκλογές.

Προφανώς κι ο Γιάννης Λιβιτσάνος ,άπειρος πολιτικά, παρασύρθηκε από   το  πολιτικό ενθουσιασμό της μετεγγραφής του, από το γεγονός ότι έφερε έσοδα στον Σύνδεσμο Ύδρευσης, από την θέση του και πιθανώς κι από τον περίγυρό του, αισθάνεται “δυνατός”  αμφισβητεί ευθέως το πολιτικό και πραγματικό ζήτημα του Θ. Σολδάτου στις 13/12/2021 που θέτει για  την  κακή  λειτουργία του μηχανοστασίου του βιολογικού στις Αλυκές.

Η απάντησή του τότε , ενόχλησε σφόδρα τον Θοδωρή Σολδάτο, αφού έπληττε κύρια το κύρος και την αξιοπιστία του , αλλά και την εικόνα και την ουσία του προβλήματος,  που προκαλεί έντονες αντιδράσεις στην περιοχή.

Έτσι όχι μόνο αντικαταστάθηκε , αλλά ο νέος αντιδήμαρχος(Φίλιππος Σκληρός)  επιλέχθηκε από το στενό πολιτικό κύκλο του τ. Βουλευτή κι αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Λευκάδας.

δείτε την απόφαση εδώ

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ο Δήμος Λευκάδας για το ατύχημα στον παραλιακό χώρο πίσω από το Ηρώο

 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                                    Λευκάδα, 7 Ιουνίου 2013                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σχετικά με το ατύχημα που συνέβη […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights