Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
7 Δεκεμβρίου 2023

Στην δημοσιότητα το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου Μεγανησίου

Tρία έργα ουσιαστικά περιλαμβάνει το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου Μεγανησίου, το δρόμο για το Ριζοβάνι, το νεκροταφείο στο Κατωμέρι και την πλατεία στο Σπαρτοχώρι στον χώρο κατεδάφισης του παλιού Ελαιοτριβείου.

Δυστυχώς η  ανέχεια και ο στραγγαλισμός στον προϋπολογισμό του δήμου μας  συνεχίζεται από την κεντρική κυβέρνηση, καλυπτόμενη πίσω από  το “χρυσό”  χάπι  κατευθυνόμενων  έργων ΕΣΠΑ που αποσκοπούν στη εξυπηρέτηση επενδυτικών funs στο τομέα του real estate  και στον θαλάσσιο τουρισμό .

Ειδικά  από τον Θαλάσσιο Τουρισμό,  οι δημότες όχι μόνο δεν έχουν ανταταποδοτικά ωφέλη, αλλά χρηματοδοτούν  την αποκομιδή σκουπιδιών και πληρώνουν αδρά το δικαίωμα της χρήσης των λιμένων και των χώρων ζώνης  στον τόπο τους.

Επίσης   τεκμηριωμένος αντιπολιτευτικός λόγος δεν εκφράζεται με κανένα τρόπο και σε κανένα μέσο σήμερα, μας διοικούν με τις ρόμπες απ τα σπίτια τους,  κρατούν κλειστά τα  δημοτικά συμβούλια και ανοιχτούς χωρίς κανένα μέτρο τους ναούς και τα πολιτικά τους γραφεία .

 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Το Τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης ετοιμάζει φέτος το καλοκαίρι νέα αποστολή στο Μεγανήσι

Ξεκινούν από τα τέλη Αυγούστου ανασκαφές στο Μεγανήσι Στο Μεγανήσι αναμένεται αρχαιολογική ομάδα από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights