Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
5 Δεκεμβρίου 2022

Ανακοίνωση Δήμου Μεγανησίου για χρηματοδότηση προγράμματος αγροτικής οδοποιίας.

Αγαπητοί Συνδημότες,
με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω την έγκριση του μεγαλύτερου χρηματοδοτικού προγράμματος που έχει διεκδικήσει ο Δήμος Μεγανησίου στην ιστορία του, ύψους 3.300.000€.

Μέσω του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» επιτύχαμε την έγκριση αυτού του μεγαλεπήβολου προγράμματος που έχει σαν κεντρικούς άξονες, την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής, την αναβάθμιση της πυρασφάλειας του νησιού μας, την ανάδειξη περιοχών εκτός των τριών οικισμών και την συνολική αναμόρφωση του οδικού δικτύου .

Θερμές ευχαριστίες στο βουλευτή Λευκάδας κ. Αθανάσιο Καββαδά ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα σε αυτή την προσπάθεια.  Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και ιδιαίτερα τον κ. Δημήτρη
Ζαβιτσάνο, την κ. Βασιλική Μπούρα και τον κ. Αθανάσιο Σταθόκωστα ειδικό σύμβουλο, τους συμβούλους μου για την αμέριστη συμπαράστασή τους καθώς και τον κ. Γιάννη Πολίτη για την πολύτιμη συμβολή του.
Η προσπάθεια για την αναμόρφωση του Μεγανησίου συνεχίζεται.

Παύλος Δάγλας
Δήμαρχος Μεγανησίου

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Aσφάλεια, αντιπλημμυρικά, αλλά και μεγαλύτερος …ΕΝΦΙΑ για τον δήμο Μεγανησίου

1500  μέτρα μπάρες  θα επιχειρήσουν να συγκρατήσουν τους  “ανεβασμένους” εντός του  δημοτικού δικτύου Κατόπιν των απαραίτητων ενεργειών που πραγματοποίησε ο […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *