Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
19 Μαΐου 2022

Δωρεά της alpha bank στο Περιφερειακό Ιατρείο Κατωμερίου

Σύγχρονα μηχανήματα και υγειονομικό υλικό αξίας 15.000 ευρώ

Το πρόγραμμα «Μαζί, με στόχο την Υγεία» της Alpha Bank υλοποιείται από το 2014, σε συνεργασία με την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Άγονη Γραμμή Γόνιμη», με στόχο την ενίσχυση της ποιότητας ζωής και του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων των ελληνικών νησιών, όσον αφορά σε θέματα υγείας και ιατρικής περίθαλψης.

Από την έναρξη του Προγράμματος έως σήμερα, έχουν παραδοθεί περίπου 234.000 ιατρικά μηχανήματα, συσκευές και είδη ιατροφαρμακευτικού υλικού σε 52 νησιά, στηρίζοντας τις ανάγκες περισσότερων από 550.000 κατοίκων.

Στα πλαίσια αυτής της δράσης η τράπεζα θα δωρίσει δύο υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα μέτρησης οξυγόνου και καλής λειτουργίας των συμπαγών οργάνων, παρακολούθησης της καλής λειτουργίας του καρδιαναπνευστικού συστήματος κι άλλων σημαντικών εξετάσεων για την παρακολούθηση της υγείας των κατοίκων του Μεγανησίου.

Ευχαριστούμε θερμά!

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Την εκτέλεση των τευχών δημοπράτησης της προβλήτας f/b στην Βασιλική, αποφάσισε η ΟΕ της ΠΙΝ

Εγκρίθηκε η εκτέλεση , τευχών δημοπράτησης και κατάρτισης όρων  διακήρυξης ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *