Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
29 Νοεμβρίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΠΛΟΥΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ»

Λάβαμε γνώση ότι  ο  Δήμος Μεγανησίου, με ανάρτησή του στον ηλεκτρονικό τύπο, γνωστοποίησε στους δημότες του Μεγανησίου ότι το Δ.Σ. του Δήμου αποφάσισε να προβεί σε καταγγελία της σύμβασης μίσθωσης – παραχώρησης χρήσης και εκμετάλλευσης του καταφυγίου τουριστικών σκαφών Βαθέως  Μεγανησίου και συνακόλουθα ότι άσκησε και αγωγή εξώσεως κατά της εταιρείας μας, λόγω δήθεν επανειλημμένης δυστροπίας και παράβασης ουσιωδών όρων της σύμβασης.

Για την αποφυγή σύγχυσης και παραπλάνησης των δημοτών του Μεγανησίου, η εταιρεία «ΠΛΟΥΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ» ενημερώνει ότι και η καταγγελία της σύμβασης μίσθωσης και η ασκηθείσα αγωγή εξώσεως είναι καταφανώς νομικά και ουσιαστικά αβάσιμες και μετά βεβαιότητας η αγωγή θα απορριφθεί από το Πρωτοδικείο Λευκάδος, στο οποίο προσδιορίσθηκε προς εκδίκαση κατά τη δικάσιμο της  18-2-2022.

Ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας ούτε δύστροπη είναι, ούτε παραβιάζει τους όρους της μίσθωσης, αλλά δυστυχώς μονίμως και επανειλημμένα ο Δήμος Μεγανησίου είναι αυτός που παραβιάζει τους όρους της μεταξύ μας υφισταμένης σύμβασης, γεγονός για το οποίο έχει εκτεθεί απέναντί μας σε σοβαρούς αστικούς κινδύνους και υποχρέωση αποζημίωσης.

Η εταιρεία μας εκφράζει τη αντίθεσή της και την αποδοκιμασία της στις ενέργειες του Δήμου Μεγανησίου, που διαταράσσουν το πνεύμα συνεργασίας, που θα έπρεπε να διέπει τις μεταξύ μας σχέσεις, παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι από τη λειτουργία της μαρίνας του Δήμου Μεγανησίου το νησί γνώρισε αλματώδη ανάπτυξη και έγινε γνωστό και στην Ελλάδα και σε όλα σχεδόν τα ευρωπαϊκά κράτη.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτοί που δυναμιτίζουν το κλίμα συνεργασίας του Δήμου και της εταιρείας μας κινούνται από ιδιοτελή κίνητρα και σύντομα θα αποκαλυφθούν.

Κατά τα λοιπά τα επιχειρήματα μας θα τα εκθέσουμε στα δικαστήρια όπου σίγουρα η εταιρεία μας θα δικαιωθεί και ο Δήμος Μεγανησίου, παρότι δεν το επιδιώξαμε, θα υποχρεωθεί σε καταβολή αποζημίωσης υπέρ της εταιρείας μας.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Σχολείων Μεγανησίου – Επιστολή του Προέδρου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, κ. Σπύρου Αργυρού

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους κυρίους που εργάστηκαν εθελοντικά για να βαφτεί το Δημοτικό σχολείο […]

Ο κ. Ιωάννης Ανδριώτης της “ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΛΟΥΣ ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε.” μιλά για την μαρίνα Μεγανησίου (Βαθύ) στα “ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ”

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στον εκδότη της εφημερίδας  “Τα καλά νέα της Λευκάδας”  κ.  Γ.  Θερμό  και δημοσιοποιήθηκε στο έντυπο φύλλο […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights