Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
31 Μαρτίου 2023

Κλείνει η χρονική προθεσμία υποβολής ενστάσεων για τους δασικούς χάρτες

Δεν  έχει παραταθεί η καταληκτική ημερομηνία  της 13ης Μαϊου στην περιοχή μας

Οι επισκέψεις των (αν)αρμοδίων , οι διαβεβαιώσεις, οι συσκέψεις και τα δελτία τύπου δεν παράγουν νομικά αποτελέσματα, όπως ΄δη έχουμε γράψει. Επί της ουσίας τίποτε δεν έχει αλλάξει, πλην της ατζέντας των θεμάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία κατά τέτοιο τρόπο ώστε να  μην συζητά για  τους δασικούς χάρτες, αυτός ήταν και ο σκοπός τους.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία κι επισκεπτόμενος κανείς την επίσημη ιστοσελίδα, διαπιστώνει ότι εντός της επόμενης εβδομάδας λήγει η προθεσμία για την υποβολή αντιρρήσεων, για τον λόγο αυτό όσοι δεν έχετε υποβάλλει ήδη αντίρρηση, σοφό είναι να το πράξετε, μόνο έτσι υπάρχει μια πιθανότητα ν΄ανακτήσετε την περιουσίας που οδεύει σε αρπαγή.

Η κατάρτιση των δασικών χαρτών είναι συμβατική υποχρέωση της χώρας με αυστηρό χρονικό πλαίσιο κατάρτισης που δεν έχει το δικαίωμα να πρακάμψει ούτε ο “Πάπας της Ρώμης”.

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση Δημοτικού Ακινήτου – ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ, στην θέση «ΡΟΚΑ»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ Μεγανήσι 14/03/2022 ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΝΗΣΙΟΥ Αριθ.πρωτ.: 1025 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας για την […]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Verified by MonsterInsights