Ειδήσεις από και για το Μεγανήσι
20 Σεπτεμβρίου 2021

Δεύτερη σε θανάτους αναλογικά παγκοσμίως η Ελλάδα κι αυτή την εβδομάδα

Προτελευταία στην ταχύτητα εμβολιασμού του πληθυσμού

Σύμφωνα λοιπόν με  τα επίσημα στοιχεία της ιστοσελίδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας  για την παρακολούθηση της  πορείας της επιδημίας covid 19, η Ελλάδα την Μεγάλη Εβδομάδα που πέρασε, κατέγραψε τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό θανάτων ανά 100.000 κατοίκους παγκοσμίως, ξεπερνώντας κατά πολύ τα στατιστικά στοιχεία  της Ινδίας , χρωστώντας την χάρη για την στέρηση της πρωτιάς στους γείτονές μας τους Βούλγαρους!

Στους γείτονες Βουλγάρους χρωστάμε χάρη επίσης, διότι λειτούργησαν ως “μαξιλάρι” και δεν μας άφησαν να κατρακυλήσουμε στην τελευταία θέση του ρυθμού των εμβολιασμών για την εβδομάδα που πέρασε, έτσι προσγειωθήκαμε ένα βήμα πριν τον πάτο!

 

Κατά τ΄άλλα όλοι είμαστε ικανοποιημένοι  με το άνοιγμα της εστίασης και πανηγυρίζουμε την  μείωση των κρουσμάτων , λόγω του μικρού αριθμού των τεστ που διενεργούνται και της αποσυμπίεσης του αριθμού των δια σωληνωμένων, λόγω του υψηλού αριθμού θνησιμότητας!  Απαιτείται κοινωνική υπευθυνότητα,  μεγάλη προσοχή ενόψει της τουριστικής περιόδου  και πραγματική βελτίωση των επισήμων αριθμών  με μεγαλύτερη προσπάθεια και ειλικρίνεια από το οργανωμένο κράτος. Δείτε τα επίσημα στοιχεία  εδώ 

0 Shares

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *